Hiploglicemia si tulburarile psihice

17-12-2008
psychetruth
Nu este medic/terapeut
psychetruth
In ultimii ani un numar de cercetatori respectati au identificat peste 125 de simptome cauzate de hipoglicemia reactiva.Foarte multi oameni ce sufera de hipoglicemie reactiva au fost gresit diagnosticati cu:
Tulburare bipolara
Schizofrenie
Migrene
sindrom parkinson
astm bronsic cronic
tahicardie
menopauza
retard mental
alcoolism
2 comentarii
0
18-12-2008, ora 11:31
sophie13
Nu este medic/terapeut
sophie13
Alex, mai ai si alte detalii despre treaba asta? Eu am tulburare obsesiv compulsiva si adesea ma intreb daca nu e o problema de glicemie. Imi iese ok la analize, dar daca nu mananc la timp, ma apuca tremuratul si nu imi e bine.
0
28-02-2011, ora 13:47
georgeta_i2007
Nu este medic/terapeut
georgeta_i2007
mi sa spus ca am parkinson, sunt tanara si ereditar nu poate fi pt nu a avut nimeni medicamentele ni au nici un efect si am ajuns sa cred ca sufar de alceva, ce sa fac ca sa fiu sigura ca este parkinson?
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul