hipoglicemii grave

21-04-2008
miruna25
Nu este medic/terapeut
miruna25
Buna ziua,
am 25 de ani si de la varsta de 18 ani am fost diagnosticata cu diabet zaharat tip 1. problema cu care ma confrunt este ca de aproape 2 ani...cu o frecventa de 1data la 2 luni fac niste crize cu convulsii si pierderea cunostintei datorate probabil hipoglicemiilor. mentionez ca le fac in special in timpul noptii, dar mi s-a intamplat de 2 ori pana acum sa le fac si in timpul zilei. dupa ce imi revin, raman cu dureri de cap ingrozitoare si cu muscaturi pe marginea limbii. nu stiu cum sa fac sa le evit, imi fac glicemiile de 8 ori pe zi si am ajuns sa-mi fie groaza sa dorm singura. majoritatea doctorilor care m-au vazut imi pun tot felul de diagnostice care mai de care mai ciudate, ajungand pana la epilepsie.
o alta problema ar fi ca intentionez sa raman insarcinata. puteti sa-mi spuneti cam ce analize ar trebui sa fac inainte ca copilul sa aiba o sansa sa iasa sanatos?...mai sunteti pe acolo mame diabetice cu copii sanatosi?
multumesc mult
2 comentarii
0
06-10-2009, ora 16:34
ancaacm
Nu este medic/terapeut
ancaacm
sa nu ai vreo intoleranta la fructoza!!!
de la acesta se poate ajunge asa!!!
fa=ti un test pentu asta!
0
21-02-2010, ora 10:54
dunca ramona
Nu este medic/terapeut
dunca ramona
buna ziua
cu aceeas problema de hipoglicemii se confrunta si sotul meu care are diabet tip 1 de 11 ani glicemii scazute la 40 dar fara crize severe are norocul ca sant tot timpul langa el si imi dau seama imediat de starea lui si ii dau repede 15 g de zahar iar apoi mancare isi revene foarte repede in vara care a trecut a facut o criza cu pierderea cunostintei care a fost brusca fara ca sa pot sa observ ceva a cazut jos dintr-o data cu greu am reusit sa pot sa ii torn in gura apa cu zahar iar cand si-a revenit a devenit foarte agresiv acum de cateva zile sa repetat aceea criza am fost si noi la medicul lui dar aceas problema epilepsie, dar eu sant convinsa ca se insala am facut tomografe la cap si nu s-a gasit nimic chiar atunci dupa criza
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hipoglicemia și coma hipoglicemică
  • Cum ar putea fi prevenite episoadele de hipoglicemie apărute noaptea?
  • Un nou studiu explică de ce episoadele de hipoglicemie agravează retinopatia diabetică
  • Semne de hipoglicemie (cădere a glicemiei)
  •