imi intarzie menstruatia, helpp
Buna ziua am si eu o problema am 5 zile de intarziere la menstruatie nu stiu care ar fi problema ca ultimul act sexual l am avut la inceputul lunii decembrie iar dupa pe la sfarsit avut menstruatie. In luna ianuarie mi a intarzia doua zile iar in loc sa ma tina 5 zile m a tinut doar 3 dar eram pe antibiotic injectabil, am continuat cu moldamin si cu antibiotic pe cale orala si in luna febuarie si am intarziere 5 zile cei drept, nu prea ma odihneac am zile in care doar doar 2 ore si atat si ma stresez ca nu mi a venit. Nu stiu care e problema
.. Mai ales ca am avut simptome ca ar venii dureri abdominale si sani sensibili insa nimic... Am facut si test si e negativ.
.. Mai ales ca am avut simptome ca ar venii dureri abdominale si sani sensibili insa nimic... Am facut si test si e negativ.
3 comentarii
Daca ati avut relatii sexuale protejate, nu aveti de ce sa va stresati.
Va intarzie de la antibiotc. Asteptati linistita fara sa va mai stresati atat si de fiecare data folositi prezervativ ca sa nu mai treceti prin atatea emotii.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1imi intarzie ciclul
- 6Menstruatia continua sa intarzie
- 0imi intarzie menstruatia
- 3Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 1Am intarziere la menstruatie 22 de zile!
- 3Menstruatie intarziata
- 0Care e problema ????
- 2Poate fii sarcina? Menstruatia absenta o luna
- 3Ciclul menstrual intarziat
- 0Menstruație întârziată
- 2Posibila sarcina ?
- 1Menstruatie - deja întârzie de 2 zile
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 0Imi intarzie ciclul
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 0Intarziere menstruatie
- 0Întârziere menstruație
- 9Menstruatie tot nu a venit
- 0Menstruatie intarziata 2 saptamani si test de sarcina negativ
- 0Ciclu nu vine
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: