Imi raspunde cineva???
Buna ziua, am lasat mai multe mesaje pe acest sait, dar nimeni nu- mi raspunde. Am scris 2 mal d lui Nick, farà nici un raspuns!!! Ma arresta unui bun medic Psihiatru daca Exista!! Mama mea sufera de depresie de 4 ani, a fost la multi medici cu variate tratamente : bromazepam, nitrazepam, depakhin, etc, Farà nici un rezultat favorabil. Ma poate ajuta cineva in aceasta privinta? Multumesc.
3 comentarii
0
07-03-2011, ora 08:06
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Stimată dnă Ramonald40, v-am răspuns :)
Aştept feed-back-ul dv.
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
Stimată dnă Ramonald40, v-am răspuns :)
Aştept feed-back-ul dv.
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
Buna ziua, din pacate eu nu am primit nici un raspuns de la d- voastra, decat un raspuns automatic de la yahoo In engleza, in seara cand am scris e mailul meu, Adica 27.02. 2011 In afara de acel mesaj nu am primit nimic!! Va rog sa- mi raspundeti aici. Multumesc. Ramona
0
10-08-2011, ora 01:43
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Stimată dnă Ramonald40, ba aţi primit răspunsul meu, dar pe acest forum, nu prin intermediul e-mail-ului. Răspunsul pe care l-aţi primit dv., pe e-mail, a fost notificarea automată a server-ului portalului Yahoo, o notificare în limba engleză şi în limba română, care v-a înştiinţat că am primit e-mail-ul dv. şi că vă voi răspunde când şi cum voi putea.
V-am scris pe acest forum, în cadrul acestui topic:
http://forum.romedic.ro/prod/Completare_1_tratament_insomnie__-_pt_D-nul_Nick_051257.html
Dv. nu mi-aţi răspuns nici până acum!
Cum se mai simte mama dv.?
Stimată dnă Ramonald40, ba aţi primit răspunsul meu, dar pe acest forum, nu prin intermediul e-mail-ului. Răspunsul pe care l-aţi primit dv., pe e-mail, a fost notificarea automată a server-ului portalului Yahoo, o notificare în limba engleză şi în limba română, care v-a înştiinţat că am primit e-mail-ul dv. şi că vă voi răspunde când şi cum voi putea.
V-am scris pe acest forum, în cadrul acestui topic:
http://forum.romedic.ro/prod/Completare_1_tratament_insomnie__-_pt_D-nul_Nick_051257.html
Dv. nu mi-aţi răspuns nici până acum!
Cum se mai simte mama dv.?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Colica Renala ???
- 2Klesibella pneumonie
- 125 eritrocite/ul in urina in loc de 18... este o afectiune grava ?
- 1Infectie rinichi Indicație nefrectomie
- 1Glucoza și corpi cetonici în urina copilului
- 1Durere din cauza unui stent ureteral
- 1Rinichi unic chirurgical
- 3Peretii vezicii ingrosati iar urocultura buna
- 1Usturime varful penisului ?
- 0Angiomiolipom, chist cortical