Imi tremura mainile
Cateodata imi tremura mainile ingrozitor daca stau intr-un fel sau fortez un muschi.
Ce imi recomandati?
Ce imi recomandati?
2 comentarii
0
07-07-2009, ora 15:01
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Buna ziua!
Tremorul (miscare usoara, involuntara, de obicei rapida, repetata a corpului sau a unei parti a acestuia) este o modalitate fiziologica a organismului de a va arata ca adoptati o pozitie incorecta sau ca fortati masura cu care sunteti obisnuit/a (cand depasiti o anumita greutate, sau faceti mai mult decat va tin fortele proprii).
In alta ordine de idei, tremorul poate sa apara si-n cadrul unor afectiuni medicale care implica metabolismul calciului, magneziului, hormonilor tiroidieni etc. In acest caz, va rog sa consultati un medic internist care in urma unui set de intrebari (anamneza) si a unui scurt consult corporal, va va recomanda cateva analize medicale relevante. Pa baza acestor analize medicul va va diagnostica (daca va fi cazul) si veti primi tratamentul si posologia corespunzatoare patologiei de care suferiti.
Nu neglizati acest tremor pt ca se poate complica...
Numai Bine si multa sanatate!
Tremorul (miscare usoara, involuntara, de obicei rapida, repetata a corpului sau a unei parti a acestuia) este o modalitate fiziologica a organismului de a va arata ca adoptati o pozitie incorecta sau ca fortati masura cu care sunteti obisnuit/a (cand depasiti o anumita greutate, sau faceti mai mult decat va tin fortele proprii).
In alta ordine de idei, tremorul poate sa apara si-n cadrul unor afectiuni medicale care implica metabolismul calciului, magneziului, hormonilor tiroidieni etc. In acest caz, va rog sa consultati un medic internist care in urma unui set de intrebari (anamneza) si a unui scurt consult corporal, va va recomanda cateva analize medicale relevante. Pa baza acestor analize medicul va va diagnostica (daca va fi cazul) si veti primi tratamentul si posologia corespunzatoare patologiei de care suferiti.
Nu neglizati acest tremor pt ca se poate complica...
Numai Bine si multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp