Impuls nervos dureros

Buna seara!
In urma unui atac de panica pe care l-am avut acum 2 ani, am o sensibilitate pe partea stanga a capului, si la o emotie mai puternica, simt ca un implus nervos dureros.
Este ca si cum nervii capului pe partea stanga ar fi afectati.
Ce diagnostic poate fi?
Multumesc!
In urma unui atac de panica pe care l-am avut acum 2 ani, am o sensibilitate pe partea stanga a capului, si la o emotie mai puternica, simt ca un implus nervos dureros.
Este ca si cum nervii capului pe partea stanga ar fi afectati.
Ce diagnostic poate fi?
Multumesc!
2 comentarii

Buna dimineata !
E posibil sa fie o nevralgie; nervii respectivi s-ar putea sa se fi sensibilizat mai mult, sa fi devenit mai sensibili, datorita "agentului" stressant (probabil destul de puternic) care v-a declansat sau a favorizat si aparitia acelui atac
de panica. Cred ca problema dumneavoastra s-ar putea rezolva prin tratament homeopat.
E posibil sa fie o nevralgie; nervii respectivi s-ar putea sa se fi sensibilizat mai mult, sa fi devenit mai sensibili, datorita "agentului" stressant (probabil destul de puternic) care v-a declansat sau a favorizat si aparitia acelui atac
de panica. Cred ca problema dumneavoastra s-ar putea rezolva prin tratament homeopat.

si eu zic ca poate fi o nevralgie, te-a tras curentul.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12M-am indragostit de o persoana minunata dar cu probleme - ce sa fac?
- 4RMN cocludent sau nu?
- 24Bazofile, Monocite si volum trombocitar mediu-crescute
- 1atacuri de panica
- 26cunoasteti psihiatru bun in ploiesti pentru atacurile de panica pe care le am?
- 2ameteli, amortirea fetei, insomnii, zgomot in cap
- 3probleme nerezolvate de 6 ani.un sfat? mai multe?
- 3de la varsta de 15 ani ma confrunt cu atacurile de panica
- 6Cam de circa 11 luni ma aflu in Suedia si ma simt groaznic
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 12cu ce sa inlocuiesc xanaxul?
- 1Atac de panica sau este altceva?
- 35Atacuri de panica :(
- 10atacuri de panica si fobii?
- 3Sistem nervos afectat
- 10Atacuri de panica
- 2Extrasistole ventriculare
- 31Anxietatea revine
- 23Atac de panica