in cele 7 zile de pauza voi fi protejata?
sunt la prima folie de anticonceptionale logest.. in cele 7 zile de pauza voi fi protejata ?
dupa cele 7 zile cand trebuie sa incep urmatoarea folie ar trebui sa fie in prima zi de menstruatie nu ? si daca nu imi vine in ziua respectiva iau fara sa imi vina sau astept menstruatia?
Multumesc
dupa cele 7 zile cand trebuie sa incep urmatoarea folie ar trebui sa fie in prima zi de menstruatie nu ? si daca nu imi vine in ziua respectiva iau fara sa imi vina sau astept menstruatia?
Multumesc
4 comentarii
si eu iau tot Logest normal in cele sapte zile eu zic ca ar trebui sa folosesti lta metoda de contraceptie. si urmatorul blister sa il iei in a opta zi dupa cele sapte zile de pauza.eu asa fac si nu am avut probleme. succes. sper sa iti fie de folos
Sunteti sub protectie atat in cele 21 de zile cu logest, cat si in cele 7 zile de pauza intre doua folii. Pauza se face de 7 zile, indiferent cand e "menstruatia". Ziua din saptamana in care incepeti folie noua este mereu aceeasi: de exemplu, daca prima folie ati inceput-o intr-o zi de joi, de fiecare data veti incepe folie noua joia.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3la logest pauza?
- 5Ciclu peste anticonceptionale, test de sarcina negativ
- 6si totusi...nu mi-a venit menstruatia...de ce?????
- 41anticonceptionale
- 2anticonceptionale orale
- 3administrare anticonceptionale, prezevrativ rupt... eram protejata?
- 60poti ramane insarcinata chiar daca iei anticonceptionale?
- 5sarcina peste contraceptive
- 5Contraceptive moderne
- 3hirsutismul si anticonceptionale
- 2dupa avort medicamentos cand pot lua anticonceptionale
- 7luna aceasta am luat pentru prima data anticonceptionale
- 6Daca iau Karissa din prima zi de ciclu.. sunt protejata 100% inca din prima zi?
- 4anticonceptionale
- 4Vomarea pastilei contraceptive
- 0menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor Karissa
- 2anticonceptionale fara pauza!
- 2Contraceptive in zilele de pauza
- 1cand trebuie sa iau anticonceptionalele diferite?
- 0Anticonceptionale intr-o zi oarecare
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: