in cele 7 zile de pauza voi fi protejata?
sunt la prima folie de anticonceptionale logest.. in cele 7 zile de pauza voi fi protejata ?
dupa cele 7 zile cand trebuie sa incep urmatoarea folie ar trebui sa fie in prima zi de menstruatie nu ? si daca nu imi vine in ziua respectiva iau fara sa imi vina sau astept menstruatia?
Multumesc
dupa cele 7 zile cand trebuie sa incep urmatoarea folie ar trebui sa fie in prima zi de menstruatie nu ? si daca nu imi vine in ziua respectiva iau fara sa imi vina sau astept menstruatia?
Multumesc
4 comentarii
si eu iau tot Logest normal in cele sapte zile eu zic ca ar trebui sa folosesti lta metoda de contraceptie. si urmatorul blister sa il iei in a opta zi dupa cele sapte zile de pauza.eu asa fac si nu am avut probleme. succes. sper sa iti fie de folos
Sunteti sub protectie atat in cele 21 de zile cu logest, cat si in cele 7 zile de pauza intre doua folii. Pauza se face de 7 zile, indiferent cand e "menstruatia". Ziua din saptamana in care incepeti folie noua este mereu aceeasi: de exemplu, daca prima folie ati inceput-o intr-o zi de joi, de fiecare data veti incepe folie noua joia.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 2dupa cat timp trebuie sa fac pauza?
- 4cat de bune sunt anticonceptionalele?
- 4durere la sani de la anticonceptionale
- 4in legatura cu anticonceptionalele luate incontinu
- 7administrare yasmine
- 4se pot intretine relatii sexuale dupa prima pastila?
- 0Jeanine sau Karissa?
- 3Pauza si administrarea logestului...
- 20Pilulele anticonceptionale provoaca avort timpuriu? Sunt nocive?
- 6risc sa raman insarcinata?
- 7avort, anticonceptionale, prostinor
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 5Sarcina sau nu ?!
- 5Criterii pentru anticonceptionale...
- 5nu am avut niciodata spotting pana acum, iar acum am dintr-o data
- 0nu stiu ce tip de contraceptive
- 0Escapelle peste sarcina deja instalata
- 8Escapelle -ROG Raspuns URGENT
- 0schimbare data ciclu menstrual
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: