In legatura cu hiv sida

22-02-2018
dani.razv227
Nu este medic/terapeut
dani.razv227
in timpu actului sexual oral sa rupt prezervativu si saliva fetei a ajuns pe penisul meu, ne avand cum sa-l sterg penisu am pus alt prezervativ si am continuat treaba, fata mi-a si supt testiculele (fata este platita cu ora, intelegeti) de aici intrebarea mea puteam contacta hiv sau sida ? la vreo doua ore de la actu sexual ma luat o viroza gen gripa (toata familia o avuto inainte sa o am eu). in contextu asta pot sa am hiv? de altfel vreau sa fac niste analize de sange generale sa vad cum stau cu tot din acele analize medicu poate vedea ca ceva nu-i ok si sa ma trimita sa fac testu hiv? ce simtome mai are hiv? care ii gradu sa iei hiv daca o fata iti face sex oral neprotejat si ea ii infectata? as dori un raspuns competent ca sunt pierdut la cate informatii am gasit pe internet. multumesc.
2 comentarii
0
22-02-2018, ora 23:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Numai testul hiv la 6 luni va poate raspunde la intrebarea daca ati luat sau nu hiv cu adevarat. Virusul hiv se ia si prin sex oral.
0
31-03-2018, ora 15:58
Utilizator_197198
Nu este medic/terapeut
Utilizator_197198
Sansele sa fi luat hiv prin doar sex oral sunt foarte mici, doar daca in cazul in care nu a avut ulceratii orale. Pentru testare am postat recent un subiect pe forum.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.