in momentul de fata putem face sex fara protectie suplimentara fara nici o problema?

21-08-2010
Cris Bv
Nu este medic/terapeut
Cris Bv
Am inceput sa iau Logest acum o luna in a 6-a zi de menstruatie (deci la sfarsit), acum sunt in pauza (in a 4-a zi) si spre sfarsitul menstruatiei. Pana acum eu si sotul meu ne-am protejat, intrebarea mea este: in momentul de fata putem face sex fara protectie suplimentara fara nici o problema? Avem un copil si nu ne dorim inca unul, deci nu vrem sa riscam nimic.
Multumesc anticipat.
4 comentarii
0
22-08-2010, ora 12:06
rrox
Nu este medic/terapeut
rrox
buna..draga mea din cate stiu anticonceptionalele se incep in prima zi a menstruatiei nu in ziua 6.
Nu ar trebui sa ai probleme in pauza...dar nu stiu daca ai procedat corect cand le-ai inceput...
0
22-08-2010, ora 12:54
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
In prezent, sunteti sub protectie.
0
24-08-2010, ora 23:13
maria25
Nu este medic/terapeut
maria25
Buna seara,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.De 1 an de zile am luat anticoncetionale Desorelle aveam 64 kg.Acum 4 luni m-am apucat de sala sa mai slabesc. :D, am luat spirulina si l-carnitina in acest timp luam desorelle.in urma cu 2 luni in timpul anticonceptionalelor mi-a venit menstruatia peste pastile.m-am dus la ginecolog si mi-a zis ca din cazuza ca iau si spirulina si l-carnitina a aparut si aceasta menstruatie pentru ca sunt prea multe pastile.Mi-a recomandat sa fac pauza de anticonceptionale 2 luni.Asa am facut.acum am 50kg, in luna august pe data de 2 mi-a venit mai devreme fata de data din luna precedenta adica 7(iulie) si am inceput din nou cu desorelle, din data de 2 aug si pana in prezent dupa ce am terminat folie am am tot menstruatie putin in fiecare zi.Mentionez ca, cand am inceput anticonceptionalele am avut contact sexual neprotejat dupa 7 zile de pastile.Sper ca sarcina nu este.

Multumesc.Astept un raspuns
0
26-08-2010, ora 18:25
Cris Bv
Nu este medic/terapeut
Cris Bv
Buna Maria,

Nu cred ca ai vreun motiv de neliniste pt ca tu ai inceput anticonceptionalele asa cum este recomandat, in plus de asta ai avut contact sexual neprotejat dupa trecerea celor 7 zile, deci nu cred ca ai motive de stres(asta daca te referi la sarcina).pt linistea ta, ia un test de sarcina, desi nu cred ca ai nevoie.

Bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul