Inca nu stiu ce am

29-10-2007
Mitagab
Nu este medic/terapeut
Mitagab
dupa ce am nascut, acum 2 ani, nu vroiam sa-i dau soacrei copilul in vrate, inventam diverse probleme.Avusesem inainte tot timpul discutii neplacute cu ea.Cand o vedem ca se indreapta catre mine si-mi cere copilul incepeam sa tremur, la inceput am crezut ca sunt obosita dupa nastere, apoi am vazut ca se repeta problema si ca nu se terminase, mai rau..discutiile cu soacra se intetisera si a ajuns sa ma jigneasca din ce in ce mai rau, strea mea se inrautatea pe zi ce trecea, si nu mai vedeam in ea decat un dusman. Dupa ce a crescut copilul si nu mai era de tinut in brate(adica nu o mai tine soacra) a inceput sa mi se amelioreze starea mea, dar chiar si acum cand o vad ca se apropie de fetita mea, uneori ma ia cu tremur! Nu am fost la dr.zicand ca-mi trece! Ce ma sfatuiti? Am analizele la sange bune. facute acum 2 luni. Multumesc frumos.
2 comentarii
0
29-10-2007, ora 00:00
Mitagab
Nu este medic/terapeut
Mitagab
am uitat sa mentionez ca aveam si inca am dureri de cap, mai bine zis sindrom premenstrual si in acea perioada ma cert cu mai toata lumea, ma stapanesc destul de greu. Am doar 38 ani si ma gandesc ca nu-i tocmai normal, la aceasta varsta! Ma simt destul de rau ca nu mai am rabdarea de dinainte de nastere.Vreau sa mai fac inca un bebe si ma gandesc daca voi avea rabdarea necesara!
0
31-10-2007, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Iti recomand sa te adresezi unui psihoterapeut, care sa te ajute sa-ti redobandesti calmul si increderea necesare nu doar pentru a mai putea concepe un copil ci, mai ales, pentru a fi o mama disponibila si calda pentru cel pe care il ai deja.

Mult succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul