Infectie la dinte

buna ziua
acum aproximativ un an mi-am scos nervul de la ultima masea din dreapta sus. a stat descoperita cateva saptamani dupa am plombat-o. acum cateva zile am vazut ca maseaua a inceput sa se miste si pe zi ce trece se misca din ce in ce mai tare. mai este o durere pulsativa din cand in cand, dar nu insuportabila. medicul meu nu are liber la cabinet pana joia viitoare si nu stiu ce ar trebui sa fac in cazul acesta cu dintele. imi este frica ca o sa cada de unul singur.
acum aproximativ un an mi-am scos nervul de la ultima masea din dreapta sus. a stat descoperita cateva saptamani dupa am plombat-o. acum cateva zile am vazut ca maseaua a inceput sa se miste si pe zi ce trece se misca din ce in ce mai tare. mai este o durere pulsativa din cand in cand, dar nu insuportabila. medicul meu nu are liber la cabinet pana joia viitoare si nu stiu ce ar trebui sa fac in cazul acesta cu dintele. imi este frica ca o sa cada de unul singur.
2 comentarii

Buna ziua, nu o sa cada singura dar mai mult ca sigur aveți o infecție la nivelul rădăcinii ceea ce va menține acea inflamatie și dintele capătă mobilitate. Este posibil sa faceți și un abces. Va trebuie o radiografie și sa ajungeți cât mai curând la medic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5membrana sinusala perforata?
- 11infectie dentara -- operatie
- 3infectie dinte
- 5Infectie sub radacina unei masele
- 4In incurcatura. am nevoie de un sfat
- 3extractie infectie
- 4Pulpa Inflamata Molar
- 3punga de puroi la masea
- 4Infectie dentara si o durere teribila in zona interioara a obrazului
- 4Infectie masea minte
- 4Infectie masea