Poate imi poate da cineva un sfat profesionist...

Buna ziua, ma numesc Marius, 29 de ani. Am avut o infectie la o masea de pe partea stanga sus, mi-a fost extrasa pt. ca nu se mai putea salva...dupa aceea am mai fost o data pt ca gingia era inca umflata si mi-a fost facuta incizie si curatat locul pt ca au mai ramas resturi din maseaua axtrasa.Dl Dr mi-a zis ca dureaza 4 luni sa se desumfle obrazul !!!! OK, au trecut 6 si sunt tot umflat, maseaua de langa cea extrasa tinde sa iasa afara din gingie, iar muschiul obrazului parca s-a lasat si se simte la atingere pe parte cu problema sub ochi, osul fetei, sau cum s-o numi.Am fost la 2 doctori care fie ca nu stiu, fie ca nu or sa "se bage ".Ultima mi-a spus sa tin hrean acolo.am facut asa, dar nu am simtit vreo ameliorare.Unde sa gasesc pe cineva care sa stie despre ce e vorba?? Va multumesc
3 comentarii

Cred ca ar fi bine sa consultati un medic de chirurgie orala sau BMF.

4 luni????????????????????????????????????????????????
subscriu celor scrise de colega mea.
subscriu celor scrise de colega mea.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie postextractie
- 25infectie dentara generalizata
- 3Infectarea unei masele dupa aplicarea plombei!
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 4Este posibil sa mi se fi declansat sinuzita?
- 1Slabit din cauza infectiei la masele?
- 1infectie la masea?
- 0Infectie dinte
- 4Pivot la masea cu granulom
- 0Nu cedeaza infectia de la dinte
- 3Dupa operatie la masele.
- 3Besica la ultima masea din dreapta, spre gat!
- 3Nas amortit
- 1Durere netratata
- 4infectie?
- 2Infecție la masea
- 2Puroi la dinti dupa o lucrare
- 5Infecţie postextracţională
- 7Gingie umflata de la o lucrare
Mai multe informații despre: infectia dentara