infectie sau ce?

29-12-2009
dana preda
Nu este medic/terapeut
dana preda
Ma numesc Dana, am o probelema pe care nui pot da de cap, am o senzatie de usturime pe labii si uneori imi apare ca o mica basicuta care se sparge f repede dupa am usturimi ingrozitoare. Am fost la ginecolog si am spus toate astea si am facut papanicolaul si ulterior si urocultura. Papanicolaul e bun zice doctorul dar la urina a esit klebsiela, am facut si testul torci pt. ca vreau un copil si nu a iesit herpes genital e negativ. Nu stiu ce as putea sa mai fac ca doctorul nu mia dat ninik zice cacine stie ce am. sa raman garavida.
Eu in vara am fost cu sotul meu cuplu de 10 ani, am fost la Baile felix si am intrat in acele ape termale, dupa o saptamana de stat acolo am facut o infectie in vagin galbena urat mirositoare si aceste ustirimi, nu am putut merge la medic imediat am fost cam dupa doua saptamani, dar, nu a iesit mai ninik inafara de infectia cu Klepsiella sisotul a facut spermocultura si ia iesit microplasma, lui ia dat un antibiotic si mie cifran ca la asta a iesit sensibila klebsiela.
Mai am o problema cu ob-urile, pe care le folosesc cam de un an, si ma irita fff tare si astea.atunci cand le folosesc,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns