infectie vaginala

Acum o saptamana.. a inceput sa ma manance jos.. si aveam o secretzie vaginala branzoasa. Am luat medicamente (nu-mi aduk aminte.. ce erau cu exactitate.. in orice caz.. erau pt infectii.. recomandate de farmacista) si nici un efect.Labiile mici imi sunt foarte uscate.. si.. simt k mor de mancarime. Secretia vaginala este foarte putina si este alba.. foarte densa.. si lipicioasa. AM inceput sa iau Renalex si Biseptrim, insa nu vad nici un efect deocamdata...
O parere?
O parere?
3 comentarii

Continuati sa urmati sfatul farmacistei si veti vedea ce patiti !!! Va veti agrava si mai mult candidoza care o aveti ! De ce n-ati cerut si sfatul vanzatoarei de la raionul de imbracaminte, de la alimentara sau de la bazar?

si eu am o infectie vaginala cam cu aceleasi simptome ca ale tale.eu am fost la ginecolog si mi-a recomandat niste ovule p care le introduc in fiecare seara...+niste pliculete pentru spalaturi...si sa stii k ma simt f bine...te sfatuiesc sa te duci la contol urgent k nu e de gluma..se poate agrava...te pup..si bafta

si eu am exactaceleasi simptome ca si tine si iau Polygynax ovule si e ok. Oricum cel mai bine este sa te duci la medic sa-ti recolteze secretie pentru analize si sa vezi exact ce-ti recomanda medicul

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 2ajutor!!!vulvita?
- 5un tratament pentru acnee si am inceput sa am mancarimi in zona genitala
- 6mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 12scurgere vaginala
- 2albeata si mincarimi?
- 6usturime vaginala si mai accentuata la frig
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 4Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele
- 7Mancarime in vagin
- 4Mancarime in zona genitala
- 8mancarimi... Ajutati-ma!
- 7Infectie transmisibila sexual
- 0Mancarimi vaginale, nevoia de a urina
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 2Ajutor: Pete roz Mancarimi zona inghinala
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 1Pata alba pe testicol
- 2Pete/bubite roșii care ma mananca
- 1Ajutor!!! mâncărimi și arsuri îngrozitoare în zona genitala
Mai multe informații despre: iritatia vaginala mancarimile in zona genitala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: