Inflamare preput dupa masturbare.
Buna Ziua, am si eu o problema ciudata, dupa ce m-am masturbat mai agresiv mi sa umflat preputul. este o umflatura ciudata de dimensiunea unui bob de de mazare chiar pe preput si pe pielea din spatele acestuia, de durut nu ma doare daca o apas, nici nu ma deranjeaza insa m-am panicat putin deoarece este prima oara cand patesc asemenea chestie. Viata sexuala este ok tot timpul ma protejez cu prezervativ si niciodata nu am suferit de vreo boala cu transmitere sexuala, insa la o o masturbare mai dura mi-a aparut aceasta umflatura ciudata de sub capul penisului. umflatura parca ar fi plina cu aer sau grasime, nu-mi dau seama. ce s-a imtamplat ??? Si ceva remedii rapide pentru aceasta problema daca se poate ?
1 comentarii
Salut allex, am patit si eu la fel ca tine si mi sa umlfat preputul. este o umflatura ciudata de dimensiunea unui bob de de mazare chiar pe preput si pe pielea din spatele acestuia la fel nu ma doare daca o apas... as vrea sa te intreb cum ai reusit sa rezolvi problema? sau a trecut de la sine??
Alte subiecte recente din această secțiune: