inflamarea glandei parotide

29-01-2011
bicamica82
Nu este medic/terapeut
bicamica82
Buna seara!Am un baietel de 3 ani jumate si din septembrie de cand am inceput caminul este racit.Acum 3 saptamani am fost la orl unde l-a diagnosticat cu polipi si mi-a dat tratament pt laringita cu klacid 125, nurofen, solutie dnf pt nas, zyrtec, tonsilotren si nistamina+glicerina si albastru de metil.Tratamentul l-am tinut 10 zile, dar dupa 4 zile, baiatul a inceput sa tuseasca mai urat si sa aiba secretii galben- verzui. Azi dimineata(dupa o saptamana de la terminarea tratamentului)am observat ca este umflat in partea dreapta sub ureche si am fost la orl, unde mi-a spus ca are inflamata glanda parotida si-n exterior si pe interior si mi-a dat tratament cu Bioparox, dnf, sinupret si panadol.Copilul are o tuse productiva si o voce ragusita.Mentionez ca de 3 luni ii dau singuler 4 mg. Sunt bune atatea medicamente?Va rog spuneti-mi daca de la inflamarea glandei parotide poate face oreion.Dr mi-a spus sa-l tin mai mult pe afara. Va multumesc!
2 comentarii
0
30-01-2011, ora 09:25
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da. trebuie exclusa si posibilitatea Oreionului.
mergetila Contagioase pentru un consult.
faceti si o radiografie Pulmonara pentryu a exclude o pneumonie.
0
30-01-2011, ora 14:19
bicamica82
Nu este medic/terapeut
bicamica82
Va multumesc mult.Azi am fost si dr.pediatru si la fel a spus ca are adenoita si mi-a dat injectii cu cefort de 500 la 12 ore.Nu am gasit la farmacii, dar maine ma duc sa-i fac si analize.Va multumesc inca o data.
Adaugă un comentariu / răspuns