inflamatie gland penis
buna, ma numesc andrei am 21 de ani si de ceva timp ma confrunt cu o inflamatie cred
simptomele ar fi urmatoarele glandul este putin mai umflat in jurul celor 2 gauri(sunt 2 umflaturi de o parte si de alta a gaurilor) si au o culoare mai rosie decat restul glandului, precizez ca simt o jena la atingerea umflaturilor.in timpul actului sexual nu ma deranjeaza
in timpul actului sexual mai apare uneori un fel de spuma alba asemanatoare salivei
problema aceasta persista de mai bine de un an cred, nu i-am acordat prea mare importanta pana acum deoarece umflaturile nu si-au modificat aspectul totusi nu cred ca sunt normale
multumesc anticipat pentru ajutor
simptomele ar fi urmatoarele glandul este putin mai umflat in jurul celor 2 gauri(sunt 2 umflaturi de o parte si de alta a gaurilor) si au o culoare mai rosie decat restul glandului, precizez ca simt o jena la atingerea umflaturilor.in timpul actului sexual nu ma deranjeaza
in timpul actului sexual mai apare uneori un fel de spuma alba asemanatoare salivei
problema aceasta persista de mai bine de un an cred, nu i-am acordat prea mare importanta pana acum deoarece umflaturile nu si-au modificat aspectul totusi nu cred ca sunt normale
multumesc anticipat pentru ajutor
3 comentarii
Buna ziua! Trebuie sa va faceti o cultura din secretia uretrala si sa mergeti la un consult la medicul dermatolog!
sper sa nu fie ceva grav sau sa necesite un tratament dureros
nu cred ca exista o zona mai sensibila ca asta
nu cred ca exista o zona mai sensibila ca asta
0
25-04-2014, ora 01:42
Dr. Klara Bancila
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti
adresati-va unui medic urolog pentru consult si tratament de specialitate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scurgeri albicioase, usturime si iritatii.. penis
- 8iritatii pe penis
- 7Iritaie a preputului sub forma unor bubite
- 9Ciuperca Tinea Cruris
- 9intrebare la o poza
- 4Pielea penis fara elasticitate-crapa la contact sexual
- 3mi-a aparut o iritatie pe capul penisului
- 4iritatie la penis
- 4mi au apaut pe penis adica pe pielea ce acopera capul niste pielite albe
- 4am o mare iritare pe penis
- 2Iritatie piele penis