Inflamatie vaginala cu mancarime!
Buna, de cateva zile am inceput sa am niste mancarimi enorme in zona vaginala, la inceput am crezut ca este ceva trecator, dar a inceput sa persiste, pana cand am inceput sa observ ca labiia mica (buza mica) a vaginului (una doar) este umflata si cu o mica umflatura(ca o ciupercuta mica) care provoaca mancarimea, in viata mea nu am mai avut asa ceva...aveti vreo idee ce ar putea fii??
7 comentarii
Dute te rog la CONTROL ginecologic ca ai ciuperca sa te trateze cu crema de trei ori pe zi si spalaturi vaginale
De curând am aceleaşi simptome ca si Onlyme, doar ca fără coloreze. Labiile mici sunt inflamate si provoacă mancarime, chiar jeneaza la mers. Aveţi vreo idee??:-s
Locuiesc in Anglia si aici nu te trimit direct la doctor ginecologic, trebe sa mergi intai la medicul de familie, si cand am fost mi s-a spus ca sunt f ok, ce mi se intampla mie se intampla la orice fata si ca este normal...tin sa mentionez ca mancarimea a aparut dupa cateva zile dupa ce am fost la doctor, dar totusi, cred ca se putea detecta inainte de doctor..de data asta e imposibil sa nu vada nimic,
sinccer Jessica, iti propun sa mergi si tu la ginecolog..
si eu am patit la fel... eu m-am dat cu propolis de 3 ori pe zi o sap...si mi s-a vindecat.
Va multumesc!:) dar nu am mai fost pana acum, am 17 ani! :)) si nu prea stiu ce si cum:D :-s
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4infectie vaginala?
- 5e o infectie genitala?
- 3mancarime usoara si o secretie, canal urinar
- 4de cateva zile am anumite mancarimi in zona vaginului
- 4de cateva zile am mancarimi la nivelul labiilor inferioare si in acelasi timp ma si ustura
- 3mancarimi, usturimi si putina secretie albiceosa in zona genitala
- 3trebuie sa renunt la sarcina?
- 9pata pe picior in zona genitala si mancarimi
- 4scurgere vaginala galbena
- 15Mancarime vaginala
- 9Infectie ??
- 1Mancarime vagin
- 2mancarimi si usturime in timpul contactului sexual...
- 2Mâncărimi roşeaţă la preput
- 1Mancarime zona genitala
- 0Candidoza sau altceva?
- 1Candida se tot repeta!
- 1Ajutati-ma - penisul a inceput sa se decoloreze
Mai multe informații despre: Infectiile vulvo-vaginale mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: