inima
buna seara.am 18 ani, , am si eu o problema acum circa 5, 6 luni am baut seara un redbull nam dormit toata noaptea si dimineata am baut o cafea..nam mai baut niciodata pana atunci si in drum spre scoala mi s-a facut rau in autobuz am avut niste palpitatii puternice si mam speriat foarte tare... din ziua aceea parca numai ma simt niciodata ca inainte toata vara mi-a fost frica sa ies din casa la caldura aveam o stare foarte proasta acuma lucrurile stau mai bine numai ca simt ca imi bate inima aiurea prea repede simt si o bataie mai tare cateodata... uneori parca ma duc pana la baie si obosesc, am fakut si analizele si mi-a iesit lipsa de fier si TSH marit , acum cand ma gandesc ca o sa vina vara mie frica sa numi fie iar rau..mereu cand plec pe undeva am gandu asta "sa numi fie iar rau"
3 comentarii
TSH (hormonul tiriostimulant) iti da aceste senzatii, deoarece probabil ca ai si un hipertiroidism secundar care iti induce tahicardie (inima bate repede) si palpitatii deci trebuie sa mergi la un endocrin si sa tratezi aceasta problema deoarece in timp poate afecta inima mult mai rau si nu numai.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
este vreo problema dak depun efort? ca joc aproape in fiecare zi fotbal si mai merg si la patinoar
Tireotoxicitatea poate duce la insuficienta cardiaca, presupun ca nu e cazul tau dar daca ai hipertiroidism si esti si sportiv poti sa dezvolyi mult mai usor insuficienta cardiaca, de aceea trebuie sa tratezi tiroida si asta o poti face mergand la un endocrinolog.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune: