inima?!?!

31-03-2010
Maush
Nu este medic/terapeut
Maush
Buna ziua.Tot aces calvar a inceput in urma cu 2-3 saptamani dupa ce am fumat o prostie de la magazinele de legale asa numita GANJA, a fost prima oara cand am fumat acest produs in rest fiind fumator de marijuana si tigari normale.In acea seara dupa ce am fumat acel produs imi crescuse ritmul cardiac foarte mult exagerat de mult as putea spune.A 2-a zi crezand ca am scapat de acel calvar incercand sa-mi reiau activitatile zilnice constat stari de ameteala si batai neregulate ale inimi, dupa cateva zile situatie nu se ameliorase mai nou avand si dureri pectorale asa ca am decis sa imi fac un control EKG urmat de o ecocardiografie+doppler.Din ambele reiese ca nu am nimica la inima, tensiune buna etc.Totusi eu tot am aceste senzatii, dureri in zona pectorala si imi este teama ca in aceas seara sa fi facut un atac de panica ceva de genu si sa imi tot inchupui dureri tin sa mentioneza ca intr o zi am simti un impuls in zona inimii si m-am speriat foarte tare si am trait pentru prima oara starea de HIPERVENTILATIE.Mie teama sa nu fi ramas traumatizat din acea seara si as dorii sa aflu daca se poate devenii IPOHONDRU peste noapte sa imi imaginez tot felul de dureri in special in zona inimii, ma tot macina teama aceasta de a nu avea ceva la inima incat deabia reusesc sa adorm.Daca stie cineva cum sa ma ajute as aprecia foarte mult pentru ca din aceas zii toatul e aiurea numai la inima ma gandesc.Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
01-04-2010, ora 00:00
Maush
Nu este medic/terapeut
Maush
Am uitat sa mentionez ca din aceea zi obosesc mult mai repede, e posibil sa fie totul psihic?
0
01-04-2010, ora 00:24
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Am mai scris aici la catva care au facut ca tine si chiar am ajutat pe unul din ei.
Drogurile astea au cu totul alt efect decat marihuana sau altceva si sunt f. periculoase. Cu ajutorul unui tratatment homeopat ti se pot anula simptomele aparute.
Te sfatuiesc deci sa mergi la un medic homeopat, insa trebuie sa mergi la un medic bun.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici