Injectii cu triamcinolon
Buna ziua!Am 19 ani si am la nivelul pielii keloizi pentru care am facut 3 injectii cu triamcinolon in decurs de 5 luni!
Problema este ca mi-a intarziat menstruati 2 saptamani, iar in august mi-a venit de 2 ori!
Este posibil ca triamcinolonul sa deregleze ciclul menstrual?
Problema este ca mi-a intarziat menstruati 2 saptamani, iar in august mi-a venit de 2 ori!
Este posibil ca triamcinolonul sa deregleze ciclul menstrual?
1 comentarii
Buna ziua,
da exista si aceasta posibilitate insa cel mai recomandat pentru a avea un raspuns sigur va recomandam efectuarea unui test BetaHcg, test de sarcina din sange, este singura modalitate prin care puteti avea confirmarea ca nu sunteti insarcinata si este o dereglare de la tratamentul urmat
O zi excelenta,
Clinica marie Stopes Romania
da exista si aceasta posibilitate insa cel mai recomandat pentru a avea un raspuns sigur va recomandam efectuarea unui test BetaHcg, test de sarcina din sange, este singura modalitate prin care puteti avea confirmarea ca nu sunteti insarcinata si este o dereglare de la tratamentul urmat
O zi excelenta,
Clinica marie Stopes Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1imi intarzie ciclul
- 3dessorelle pt reglare
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 0mi-a intarziat mentruatia 2 saptamani
- 9Antidepresivele si menstruatia intarziata
- 0Intarziere a menstruatiei
- 3intarzie menstruatia.sfatul unui ginecolog
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 0Întârzierea menstruației
- 1cm intarziat
- 3Insarcinata sau nu ?
- 0Sarcina sau raceala?
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 1Sex neprotejat ! Ajutor
- 2Întârziere ciclu menstrual
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
- 0Menstruație întârziată
- 0Posibila sarcină?
- 0Menstruatie intarziata, teste de sarcina negative
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: