Injectii cu triamcinolon
Buna ziua!Am 19 ani si am la nivelul pielii keloizi pentru care am facut 3 injectii cu triamcinolon in decurs de 5 luni!
Problema este ca mi-a intarziat menstruati 2 saptamani, iar in august mi-a venit de 2 ori!
Este posibil ca triamcinolonul sa deregleze ciclul menstrual?
Problema este ca mi-a intarziat menstruati 2 saptamani, iar in august mi-a venit de 2 ori!
Este posibil ca triamcinolonul sa deregleze ciclul menstrual?
1 comentarii
Buna ziua,
da exista si aceasta posibilitate insa cel mai recomandat pentru a avea un raspuns sigur va recomandam efectuarea unui test BetaHcg, test de sarcina din sange, este singura modalitate prin care puteti avea confirmarea ca nu sunteti insarcinata si este o dereglare de la tratamentul urmat
O zi excelenta,
Clinica marie Stopes Romania
da exista si aceasta posibilitate insa cel mai recomandat pentru a avea un raspuns sigur va recomandam efectuarea unui test BetaHcg, test de sarcina din sange, este singura modalitate prin care puteti avea confirmarea ca nu sunteti insarcinata si este o dereglare de la tratamentul urmat
O zi excelenta,
Clinica marie Stopes Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ciclu care intarzie
- 2am facut sex neprotejat cu prietenul meu si mi-a intarziat mestruatia cu 5 zile
- 4Intarziere menstruatie
- 6Am facut neprotejat in a 29-a zii de menstruatie...e a 31 si inca nu i-a venit.De ce?
- 2Branca ursului poate deregla menstruatia?
- 3intarzie menstruatia.sfatul unui ginecolog
- 1intarziat ciclu 3 zile
- 1Intarziere menstruatie
- 18Intarziere menstruatie 10 zile
- 1Intarziere menstruatie
- 0Iau yasmin si am avut contact sexual neprotejat ce e de facut ?
- 2Ajutati-ma!! luna aceasta nu mi-a venit
- 1Întrerupere sarcină
- 2Sunt insarcinata sau doar intarize?
- 1Sunt insarcinata?
- 0Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
- 6Întârzierea menstruației
- 0Posibila sarcina?
- 1Intarziere menstruatie, please help
- 1Sarcină?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: