Inlaturare gips
Buna ziua! Acum 2 saptamani am calcat stramb si am cazut pe picior. Am facut radiografie si aveam o fractura(arata mai mult ca o fisura) maleolara laterala.Am fost la ortoped si mi a pus piciorul in gips. De vreo 2-3 zile nu ma mai doare deloc si pot sa pun si piciorul in pamant. Ar fi ok sa mi scot gipsul singur?
1 comentarii
Buna seara,
Va raspund punctual:
- nu exista, in medicina, notiunea de "fisura". Osul este fie fracturat, fie integru.
- exsita fracturi foarte grave si invalidante, care se manifesta fara durere. Prin urmare, durerea nu este o componenta a deciziei de tratament in cazul D-voastra.
- nu v-as sfatui sa neglijati tratamentul corect. Consecintele pot fi devastatoare pentru tot restul vietii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va raspund punctual:
- nu exista, in medicina, notiunea de "fisura". Osul este fie fracturat, fie integru.
- exsita fracturi foarte grave si invalidante, care se manifesta fara durere. Prin urmare, durerea nu este o componenta a deciziei de tratament in cazul D-voastra.
- nu v-as sfatui sa neglijati tratamentul corect. Consecintele pot fi devastatoare pentru tot restul vietii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 237fractura maleola
- 3Fractura Talus
- 5entorsa de gradu 3
- 4fractura trimaleolara
- 1fractura rotula - femeie insarcinata
- 3Fractura Calcaneu Stg cu Infundare Talamica Operata
- 3fractura incompleta maleola peroniera dreapta fara deplasare
- 3Fractura peroneu
- 4Fractura trimaleolara dupuytren inalta - recuperare dupa operatie - intrebari
- 0Intrebare- Brose glezna
- 1Intervenție chirurgicală cu un șurub
- 1Fractura trimaleolara
- 0Glezna umflată după gips
- 1Fractura maleolă peroneu
- 0Entorsa glezna proaspat scoasa din ghips.
- 2E normal sa mi se umfle piciorul in ghips?
- 0Întrebare -Fractura maleola peroniera dreapta
- 0Durere fractura maleola mediala
- 1Fractură maleola și epifiză distală cu deplasare discretă fixată cu șurub
- 2Șurub picior
Mai multe informații despre: fractura maleola piciorul in ghips
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: