insarcinata in saptamana 38 si scurgere lichid (parca as fi facut pipi in pantaloni)
buna diminetza, sunt insarcinata in 38 de saptamani si ieri cand cand eram de cumparaturi am simtit ca imi curge un liquid dar nu mult ca si cum as face pipi in pantaloni, ajunsa acasa am observat ca eram uda pe chiloti si pantaloni, dar nu mult si nu am nici o durere, se poate sa fie liquidu amniotic sunt un pik speriata nu stiu ce sa fac ieri am stat asa azi nu stiu sa ma duk sau nu la spital, durerri nu am iar bebe se misca ca de obicei,. va rog cineva cu experienta sau un medic. va multumesc
3 comentarii
Buna ziua! Da, este lichid aminiotic.Mergi la Urgente la Ginecologie, ia legatura cu medicul tau ginecolog, chiar daca nu ai dureri ; se pare ca a venit sorocul; numai bine
va multumesc, sper sa fie asa... acum am niste emotii va imbrac si merg la spital...multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am o fetita de 11 ani... si de 2 ani are o scurgere alba
- 7sex neprotejat dupa o zi de la menstruatie
- 4am si eu nevoie de un sfat: nu mi-a venit menstruatia
- 3sterilet si scurgere vaginala
- 8Scurgeri in sarcina
- 5scurgeri ciudate, ovare olichistice, anticonceptionale
- 3Ce ar putea fi ?
- 3scurgere alba
- 6de o sapt, am o scurgere foarte urat mirositoare, alba
- 4scurgere vaginala galbena
- 7Scurgeri, mancarimi... contact sexual neprotejat
- 2Scurgeri vaginale urate
- 1Scurgeri vaginale si urat mirositoate de o saptamana
- 2pete si miros urat... scurgeri vaginale
- 1am o scurgere incolora gelatinoasa si mi-a intarziat si menstruatia
- 3Scurgeri vaginale abundente
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 0Scurgeri premenstruale de o saptamana
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale scurgerile vaginale in sarcina sarcina saptamana 38
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: