Inflamatie cu scurgere albicioasa-galbuie

17-01-2014
Bianca Daniela
Nu este medic/terapeut
Bianca Daniela
Buna ziua, de 3 luni am născut un băieţel perfect sănătos, prin cezariana din cauza unor condiloame. După aceasta naştere am scăpat de condiloame fara a face nici o intervenţie. Cu acel ciclu după naştere am scăpat de ele. Insa tocmai ieri am fost la medicul meu ptr o colposcopie, insa mi sa depistat faptul ca sunt foarte inflamata..am primit un tip de ovule(din nou) iar soţul meu a primit un tip de medicamente. As dori sa stiu din ce cauza sunt inflamata iar aceea scurgere de ce nu imi trece prin tratamente cu ovule. Am uitat sa specific ca locuiesc in Italia. Va multumesc
9 comentarii
0
17-01-2014, ora 15:20
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Bianca


nu stiu din ce cauza esti inflamata...poate din cauza nasterii...acum sti ca acele condiloame au disparut momentan dar pit reaparea dupa ani daca nu ai imunitatea destul de intarita...trebuie avut grija cu ele(desi sunt mai mult inestetice decat periculoade)sfatul meu este sa mergi la un alt medic si sa vezi despre ce este vorba si sa nu mai amani...chiar daca e scump sa zicem...sanatatea are prioritate:) iti doresc sanatate multa si sper sa vii cu vesti bune!!!
0
17-01-2014, ora 21:38
Bianca Daniela
Nu este medic/terapeut
Bianca Daniela
Inflamata eram si in timpul sarcini, si atunci am luat ceva ovule insa nu a trecut. Acum cu tratamentul asta sa speram ca imi va trece scurgerea aceasta cu inflamatie cu tot. Din cauza acelor condiloame care le-am avut as putea sa fi făcut cancer de col uterin ? Multumesc mult
0
17-01-2014, ora 21:50
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Eu din cate stiu cancerul de col uterin se face doar atunci cand ai condiloame cu risc mare de cancer...nu le mai stiu exact care sunt..mai ales ca sunt peste 100 de tuplini...si din astea 100 doar 10 sunt cu risc f mare de cancer de col uterin...si asta daca se intampla...se intampla in timp.pot sa te intreb ce fel de condiloame aveti?(forma, unde se afla mai exact...sotul unde le are))..intreb asta pentru ca de multe ori barbatul e doar purtator pozitiv si la femeie ii ies condiloamele...o seara bun iti doresc!!
0
17-01-2014, ora 21:56
Bianca Daniela
Nu este medic/terapeut
Bianca Daniela
Soţul meu nu are condiloame, doar eu din a 5a luna de sarcina mi-au apărut in exterior si interior. Nu stiu cum sa explic ptr ca sunt in Italia iar toate analizele imi sunt in italiana..iar eu nu stiu sa traduc aceşti termeni..
0
17-01-2014, ora 22:01
Bianca Daniela
Nu este medic/terapeut
Bianca Daniela
Condilomi vulvari..(.termen in italiana)
0
17-01-2014, ora 23:05
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Am inteles...pai cu aia din exterior nu e problema..aia se pot cauteriza s-au ingheta..cu aia interiori e problema...deoarece in vagin este mediul propice pt ei sa se dezvolte si sa se inmulteasca...deci ca un sfat este sa te tratezi acum pana ii ai in vedere sa nu se extinda..multa sanatate inca o data va doresc si numai bucurii alaturi de cel mic!!
0
17-01-2014, ora 23:46
Bianca Daniela
Nu este medic/terapeut
Bianca Daniela
Dar acum eu nu mai am condiloame, le-am avut in timpul sarcinii, iar după sarcina mi-au trecut fara nici o intervenţie. Atâta doar ca sunt inflamata..
0
19-01-2014, ora 19:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Bianca Daniela

INCERCATI crema de galbenele dimineata si seara doar exterior.
Astepati 15 minute sa intre in piele bine.
0
19-01-2014, ora 20:17
Bianca Daniela
Nu este medic/terapeut
Bianca Daniela
Pai exterior nu am nici o problema, sunt inflamata interior..iar momentan am tratament cu ovule :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum influențează riscul de obezitate tipul nașterii – vaginală sau prin cezariană
  • Scurgere vaginală - ce e normal și ce nu
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Cezariana nu afectează calitatea vieții sexuale
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •