Insarcinata in saptamana a sasea si mi s-a recomandat Utrogestan...

28-08-2008
ral vil
Nu este medic/terapeut
ral vil
sunt insarcinata in 6 saptamani si ceva. pt ca aveam niste scurgeri maronii deschis, putine, doctorul mi-a recomandat utrogestan. Ce implicatii au aceste sangerari asupra fatului. Exista riscuri?
5 comentarii
0
27-08-2009, ora 14:40
Raducanu
Nu este medic/terapeut
Raducanu
Buna ral vil, stai linistita nu esti singura insarcinata in acest caz iar daca ai grije de tine si asculti sfatul medicului tau o sa vezi ca la urmatorul control o sa fie bine si eu sunt in 6 saptamani insarcinata defapt fara cateva zile, eu am o secretie care nu arata prea bine asta insemnand infectie acelasi medicament urmez si eu sa curete infectia banuesc ca si tu ai un fel de infectie dar in general Utrogestan am auzit ca e ptr infectii sa curete inauntru, multa sanatate si sa aud de bine
0
20-09-2009, ora 16:19
Angel 27
Nu este medic/terapeut
Angel 27
ral vil

buna, vreau sa stii ca am luat si eu utrogestan care este un medicament de intretinere si mi-a folosit intr-adevar...am avut aceleasi probleme ca si tine, la mine chiar au fost pierderi de sange dar cu acest medicament mi-am revenit si multumesc lui D-zeu sunt insarcinata aproape in 6 luni..( acele pierderi au fost cam pe la 3 luni de sarcina ) Multa sanatate si sa faci un bebe mare si sanatos
0
02-11-2009, ora 15:22
DOINAD
Nu este medic/terapeut
DOINAD
Buna ziua,
Acum ceva timp, am fost la doctor deoarece imi doresc foarte mult un copil.Problema este ca aveam o munstruatie neregulata si mi-a dat un tratament de trei luni cu Utrogestan pt reglarea menstruatiei.
in prima luna, mi-a venit la 26 zile, a doua la 30, iar acum, sunt in ziua 39 si inca nu mi-a venit.
Problema este ca mi-am facut un test de sarcina in ziua 33 si nimic.
acum am doar o scurgere maronie de vreo 3 zile.initial am crezut ca este inceputul si pt asta este asa putin, dar deja dureaza de trei zile?
ce ma sfatuiti sa fac?oare aceasta scurgere maronie tine loc de menstruatie?sau poate sunt insarcinata?si daca as fi insarcinata de ce am aceasta scurgere?
iar in cazul in care nu sunt insarcinata, este vreo problema daca tin acest tratament in continuare si nu doar trei luni?
va multumesc si astept raspuns.
0
05-12-2009, ora 16:28
catalinachirita
Nu este medic/terapeut
catalinachirita
Ar trebui sa faci un test de sarcina. Am luat si eu utrogestan pana in luna a 4-a de sarcina. Contine progesteron care ajuta sa ramai insarcinata si sa mentii sarcina.
0
06-02-2010, ora 12:42
nunita
Nu este medic/terapeut
nunita
Neatza tuturor! am si eu o mica problema : am luat utrogestan timp de apoape 1 saptamana si la 3 zile dupa inceperea tratamentului am avut niste pete maronii care au trecut in cateva ore...si nu am mai reaparut de atunci, nu ma doare nimic doar cateva crampite:) nu foarte dureroase. Sanii ma dor de nu pot sta pe burta, dar parca nu mai sunt umflati asa rau:)... Nu am fost inca la eco, dar dupa calculul meu am 6 saptamani si 2 zile. Dr. mi-a zis sa vin pe 11 feb pt a putea vedea ceva. Mi-e teama ca s-a intamplat ceva, iar eu continuu tratamentul cu cate 4 utrogest /zi, oare fac rau? e periculos ? astept parerile voastre
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina săptămâna 6
  • Secreții vaginale anormale în sarcină
  •