Sarcina - conține o formațiune ancogena relativ rotundă in ovar

29-03-2022
Izabela17
Nu este medic/terapeut
Izabela17
Buna fetelor. Am si eu o problema, sunt însărcinată in 5 săptămâni si 3 zile. am fost la control pe 17 Martie in urma a 3 teste de sarcina slab pozitive. Mi s a spus ca sunt însărcinată (am facut si hcg ) dar ca sarcina este prea mică si nu se vede, mi a spus si ca este posibil sa fie sarcina extrauterina.
Am fost azi din nou la control (29 martie). Am 5 săptămâni si 3 Zile. S a vazut sacul gestațional intrauterin. Ovarul drept este ok. Douglas este fara lichid. Totul ok pana aici. Va spun ce mi a scris la ovarul stâng : “conține o formațiune ancogena relativ rotundă cu dim de 1, 5 ce pare a fi corpul galben.
Doctorul nu părea îngrijorat si mi a spus ca nu vede sa fie o sarcina extrauterina dar tot exista o mică probabilitate pentru ca acea formațiune se “tine” de ovarul stâng si nu se vede inca sigur ce este.
M am programat din nou peste 2 sapt dar pana atunci simt ca mor…. Sunt foarte stresată de cand am aflat ca sunt gravida pentru ca au fost aceste probleme…
Va rog mult sa ma ajutați daca a fost cineva in situația mea si ma scuzați pentru greșeli si ca am scris atât de mult sunt foarte zapacita..
Mai am ceva de spus beta hcg mi a ieșit mereu bine si nu mi a mai recomandat sa o repet
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Expunerea prenatală prelungită la ultrasunete a dus la scăderea densității osoase la iepurii tineri
  • Ecografia transvaginală - indicații, procedură, informații pacient
  •