intarziere menstra
Sunt disperata, ultimele cm au avut loc pe 10 iunie, 7 iulie si 3 august(acestea tinand 6 zile).pe data de 19, 20, 21 si 22 august si 1 sept.am avut contact sexual neprotejat pt ca ne dorim bebe. De la data cand am calculat ca trebuie sa vina menstra (adica 30 august) am avut dureri de cap, pelviene, crampe abdominale si rareori greturi, semne care le-am pus pe seama simptomelor premenstruale.intarzierea cm e inca si acum in data de 08.09.2015. De ieri 07.09., am sesizat o scurgere maronie care e redusa cantitativ, dureri de nici un fel si sunt foarte ingrijorata, am 38 de ani si imi doresc un copil. Ar putea fi dereglare hormonala? As dori sa stiu ce analize sa fac si daca sa ma ingrijorez mai mult decat sunt. Va multumesc.
2 comentarii
Dupa cel putin 5 zile de la actul sexual neprotezat dar cel mai sigur 14 zile poti cere de la medicul de familie analize de sarcina, sau sa iti cumperi din kaufland un test costa 3, 5 ron.
La o saptamana dupa intarzierea menstrei faceti test de sarcina.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sarcina - Intrebare!
- 4menstruatie intarziata
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 5Oare ce o fi? Sarcina?
- 4Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
- 3Sarcina?!
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 1menstruatie
- 0Dereglari hormonale, modificari de menstruatie
- 2sunt gravida?
- 1intarziat ciclu 3 zile
- 2Intarzaiere menstruatie
- 0Simptome de sarcina sau anexita?
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 2Ajutor ! atat de mult imi doresc sa fie sarcina
- 1Sunt gravida?
- 1Ajutati-ma! Sunt insarcinata?
- 0Întârzierea menstruatiei
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
- 1Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: