Întârziere menstruație
Buna, mi-a întârziat menstruația, a 3 a zi de menstruație am avut un contact sexual neprotejat fara ejaculare, tin sa precizez ca nu am o viața sexuală activa si o menstruație neregulată. Ultima menstruație am avut-o pe data de 17 Octombrie, si nici acum nu mi-a venit, dupa aproape 2 luni. Am facut un test de sarcina pe 27 Noiembrie si a iesit negativ. Au fost cateva zile in care secreția vaginală a fost mai abundentă si cu un miros neplăcut, iar urina avea culoarea ceaiului. Ce imi recomandați ? Pot fi însărcinată ?
2 comentarii
Buna ziua,
pentru a afla cu exactitate daca sunteti insarcinata va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange BetaHgc, acesta va da un resultat exact
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
pentru a afla cu exactitate daca sunteti insarcinata va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange BetaHgc, acesta va da un resultat exact
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Buna seara... Am 40 de ani.. Un ciclu neregulat... In octombrie 20 am avut un contact sexual neprotejat dar ferita... Ultimul ciclu a fost pe 31 octombrie... De atunci nici sex... Nici ciclu. Este posibila o sarcina?? Vreau sa specific ca am urmat un tratament cu ovule Macmiror si un tratament cu Atrican pentru o infectie vaginala. Mi.a intarziat ciclul 10 zile. Poate fi o sarcina???...sau intarzierea este de la tratamentul urmat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Trebuia sa-mi vina menstruatia.. sunt insarcinata?
- 117de ce nu imi vine menstruatia???
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 30insarcinata? astept un raspuns va rog!
- 1Nu mi-a venit 2 luni menstruatia
- 0Mi-a intarziat ciclul 9 zile
- 0imi intarzie menstruatia
- 3Nu imi vine menstruatia !
- 1Intarziere menstruatia
- 2Mi-a intarziat menstruatia.
- 0Problema ciclu menstrual
- 0Menstruatiei
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 2Doar Intarzie?
- 0Menstruatie întârziată
- 2Ajutati-ma! ne dorim un bebe
- 1Ciclu întârziat, aproape doua luni., ajutațima
- 0Menstruatie intarziata
- 0Intarziere menstruatie
- 1Intarziere menstruatie, please help
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: