Întârziere menstruație

04-12-2018
Andreea_mar
Nu este medic/terapeut
Andreea_mar
Buna, mi-a întârziat menstruația, a 3 a zi de menstruație am avut un contact sexual neprotejat fara ejaculare, tin sa precizez ca nu am o viața sexuală activa si o menstruație neregulată. Ultima menstruație am avut-o pe data de 17 Octombrie, si nici acum nu mi-a venit, dupa aproape 2 luni. Am facut un test de sarcina pe 27 Noiembrie si a iesit negativ. Au fost cateva zile in care secreția vaginală a fost mai abundentă si cu un miros neplăcut, iar urina avea culoarea ceaiului. Ce imi recomandați ? Pot fi însărcinată ?
2 comentarii
1
05-12-2018, ora 18:23
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

pentru a afla cu exactitate daca sunteti insarcinata va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange BetaHgc, acesta va da un resultat exact

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
0
09-12-2018, ora 20:12
Micael
Nu este medic/terapeut
Micael
Buna seara... Am 40 de ani.. Un ciclu neregulat... In octombrie 20 am avut un contact sexual neprotejat dar ferita... Ultimul ciclu a fost pe 31 octombrie... De atunci nici sex... Nici ciclu. Este posibila o sarcina?? Vreau sa specific ca am urmat un tratament cu ovule Macmiror si un tratament cu Atrican pentru o infectie vaginala. Mi.a intarziat ciclul 10 zile. Poate fi o sarcina???...sau intarzierea este de la tratamentul urmat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: