Intarziere menstruatie dupa donare sange
Buna ziua!
Am fost sa donez sange in data de 9 mai si era chiar ultima mea zi de menstruatie din acea luna, iar doctorul de la donare nu mi-a spus ca imi poate afectua menstruatia. Menstruatia mea in aceasta luna a intarziat cam 9 zile, am facut un test la 2 zile intarziere crezand ca s-a intamplat ceva, insa aceasta a iesit negativ si am tot asteptat sa imi vina, dar nimic. Am refacut testul astazi si, la fel, a iesit negativ. Credeti ca donarea de sange mi-a dereglat menstruatia? Am avut act sexual la sfarsitul lunii mai, insa a fost protejat. Ciclul meu menstrual e regulat si venea cam in aceeasi perioada in fiecare luna.
Imi puteti da un sfat sau ce credeti voi ca e?
Am fost sa donez sange in data de 9 mai si era chiar ultima mea zi de menstruatie din acea luna, iar doctorul de la donare nu mi-a spus ca imi poate afectua menstruatia. Menstruatia mea in aceasta luna a intarziat cam 9 zile, am facut un test la 2 zile intarziere crezand ca s-a intamplat ceva, insa aceasta a iesit negativ si am tot asteptat sa imi vina, dar nimic. Am refacut testul astazi si, la fel, a iesit negativ. Credeti ca donarea de sange mi-a dereglat menstruatia? Am avut act sexual la sfarsitul lunii mai, insa a fost protejat. Ciclul meu menstrual e regulat si venea cam in aceeasi perioada in fiecare luna.
Imi puteti da un sfat sau ce credeti voi ca e?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 3menstruatia mi-a venit 2 zile si foarte putin, sunt insarcinata?
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 30insarcinata? astept un raspuns va rog!
- 6intarziere sau sarcina?
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 3Trebuie sa merg la medic daca...intarzierie 2 saptamani?
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 1Ce se întâmplă cu ciclul meu?
- 2Intarzierea menstruatiei
- 2Intarzaiere menstruatie
- 0sunt îngrijorată din cauza ca nu mi-a venit menstruatia
- 0Ajutor!! intarziere ciclu
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 2Lipsa menstruatiei, interpretare test sarcina, simptome.
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 0Menstruație întârziată în jur de o lună și ceva
- 0Posibil sarcina
- 6Menstra indecisa și sperietura legata de sarcina
- 0Aș putea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual donarea de sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: