Intarziere menstruatie dupa donare sange
Buna ziua!
Am fost sa donez sange in data de 9 mai si era chiar ultima mea zi de menstruatie din acea luna, iar doctorul de la donare nu mi-a spus ca imi poate afectua menstruatia. Menstruatia mea in aceasta luna a intarziat cam 9 zile, am facut un test la 2 zile intarziere crezand ca s-a intamplat ceva, insa aceasta a iesit negativ si am tot asteptat sa imi vina, dar nimic. Am refacut testul astazi si, la fel, a iesit negativ. Credeti ca donarea de sange mi-a dereglat menstruatia? Am avut act sexual la sfarsitul lunii mai, insa a fost protejat. Ciclul meu menstrual e regulat si venea cam in aceeasi perioada in fiecare luna.
Imi puteti da un sfat sau ce credeti voi ca e?
Am fost sa donez sange in data de 9 mai si era chiar ultima mea zi de menstruatie din acea luna, iar doctorul de la donare nu mi-a spus ca imi poate afectua menstruatia. Menstruatia mea in aceasta luna a intarziat cam 9 zile, am facut un test la 2 zile intarziere crezand ca s-a intamplat ceva, insa aceasta a iesit negativ si am tot asteptat sa imi vina, dar nimic. Am refacut testul astazi si, la fel, a iesit negativ. Credeti ca donarea de sange mi-a dereglat menstruatia? Am avut act sexual la sfarsitul lunii mai, insa a fost protejat. Ciclul meu menstrual e regulat si venea cam in aceeasi perioada in fiecare luna.
Imi puteti da un sfat sau ce credeti voi ca e?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 12Urmatoarea menstra intarzie 20 zile
- 5intarziere ciclu menstrual
- 7test de sarcina
- 4Intarziere ciclu menstrual raceala
- 3Menstruatie intarziata
- 4intarziere menstruatie
- 1Intarziere menstruatie; Flutan cauza?
- 3Afectiunile de la stomac si burta pot afecta menstruatia ?
- 1Menstruația îmi întârzie
- 5Menstruatie intarziata
- 1Lipsa menstruatie va rog ajutor
- 0Menstruatiei
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 0Întârziere ciclu
- 1Nu a venit inca menstruatia
- 0Întârziere menstruație anexita
- 0Mentruatie întârziată, contact protejat
- 0Menstruatie... sunt in ziua 46 a ciclului si nu a venit.
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual donarea de sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: