Intarziere menstruatiei

Va rog mult sa ma ajutati!
Am viroza interna si iau niste antibiotice, mi-a intarziat ciclu cateva zile. credeti ca de asta mi-a intarziat? este foarte dereglat de obicei.( nu sunt gravida, nu am intretinut relatii sexuale. )
Am viroza interna si iau niste antibiotice, mi-a intarziat ciclu cateva zile. credeti ca de asta mi-a intarziat? este foarte dereglat de obicei.( nu sunt gravida, nu am intretinut relatii sexuale. )
1 comentarii

Antibioticele nu intarzie menstruatia.
Cel mai probabil e vorba despre ciclul menstrual neregulat cu care va confruntati de regula.
Ati fost vreodata la medicul ginecolog pentru a afla cauza ciclului menstrual neregulat? Daca nu, atunci sa mergeti, mai ales daca aveti peste 18 ani.
Cel mai probabil e vorba despre ciclul menstrual neregulat cu care va confruntati de regula.
Ati fost vreodata la medicul ginecolog pentru a afla cauza ciclului menstrual neregulat? Daca nu, atunci sa mergeti, mai ales daca aveti peste 18 ani.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Test de sarcina negativ si ciclul intarziat
- 3Mi-a intarziat menstruatia si nu stiu daca e vb de sarcina sau raceala!
- 9POSTINOR 2 SI INTARZIEREA MENSTRUATIEI A 2 luna dupa ce in prima luna a venit
- 8Imi intarzie menstruatia.. e sarcina?!
- 1Intarzierile menstruatiei
- 1Intarziere menstruatie, teste negative
- 12De ce nu imi vine menstruatia?
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 4Pot fi insarcinata?
- 5Intirziere de ciclu menstrual va rog urgent!!!
- 1Intarzierea menstruatiei
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 1Potentiala sarcina
- 1Întârziere menstruație
- 1Menstruatia intarzie
- 1Menstruatie întârziată
- 1Este insarcinata?!!
- 1Sunt însărcinată?
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: