Intarziere menstruatiei
Va rog mult sa ma ajutati!
Am viroza interna si iau niste antibiotice, mi-a intarziat ciclu cateva zile. credeti ca de asta mi-a intarziat? este foarte dereglat de obicei.( nu sunt gravida, nu am intretinut relatii sexuale. )
Am viroza interna si iau niste antibiotice, mi-a intarziat ciclu cateva zile. credeti ca de asta mi-a intarziat? este foarte dereglat de obicei.( nu sunt gravida, nu am intretinut relatii sexuale. )
1 comentarii
Antibioticele nu intarzie menstruatia.
Cel mai probabil e vorba despre ciclul menstrual neregulat cu care va confruntati de regula.
Ati fost vreodata la medicul ginecolog pentru a afla cauza ciclului menstrual neregulat? Daca nu, atunci sa mergeti, mai ales daca aveti peste 18 ani.
Cel mai probabil e vorba despre ciclul menstrual neregulat cu care va confruntati de regula.
Ati fost vreodata la medicul ginecolog pentru a afla cauza ciclului menstrual neregulat? Daca nu, atunci sa mergeti, mai ales daca aveti peste 18 ani.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intarziere a ciclului menstrual
- 5am luat deja a 2-a pastiluta placebo din cele 7 dar nu mi-a venit ciclu
- 5postinor 2 - mai mult decat ingrijorata
- 11Spirolactona - tratament eficient?
- 5intarziere ciclu menstrual
- 6ciclu si sex
- 9Intarzierea ciclului
- 10Am nevoie de un sfat cat mai repede...Este un doctor pe aici care m-ar putea ajuta?
- 9POSTINOR 2 SI INTARZIEREA MENSTRUATIEI A 2 luna dupa ce in prima luna a venit
- 10intarzierea menstruatiei 46 de zile
- 4intarziere menstruatie
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 1cm intarziat
- 0Întârzierea menstruatiei
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 2Întârziere ciclu menstrual
- 2Intarziere menstruatie- test negativ
- 0Menstruatie intarziata
- 0Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual