Intarziere menstruatiei
Va rog mult sa ma ajutati!
Am viroza interna si iau niste antibiotice, mi-a intarziat ciclu cateva zile. credeti ca de asta mi-a intarziat? este foarte dereglat de obicei.( nu sunt gravida, nu am intretinut relatii sexuale. )
Am viroza interna si iau niste antibiotice, mi-a intarziat ciclu cateva zile. credeti ca de asta mi-a intarziat? este foarte dereglat de obicei.( nu sunt gravida, nu am intretinut relatii sexuale. )
1 comentarii
Antibioticele nu intarzie menstruatia.
Cel mai probabil e vorba despre ciclul menstrual neregulat cu care va confruntati de regula.
Ati fost vreodata la medicul ginecolog pentru a afla cauza ciclului menstrual neregulat? Daca nu, atunci sa mergeti, mai ales daca aveti peste 18 ani.
Cel mai probabil e vorba despre ciclul menstrual neregulat cu care va confruntati de regula.
Ati fost vreodata la medicul ginecolog pentru a afla cauza ciclului menstrual neregulat? Daca nu, atunci sa mergeti, mai ales daca aveti peste 18 ani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 3Nu a venit inca menstruatia. Intarziere sau...?
- 39sunt oare insarcinata?
- 7exista vreun risc?
- 6menstruatie intarziata, test de sarcina - negativ
- 1OVARE POLICHISTICE SI LIPSA MENSTRUATIEI
- 1Întârzierea menstruatiei
- 1Intarziere ciclu
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 0Sarcina imaginara?
- 2Ce sa cred?
- 0Intarzierea menstruatiei 14 zile
- 2Ce poate fi? Sarcina nu cred.
- 0Menstruație întârziată
- 1Sarcină? Am întârziere 2 zile
- 0Menstruatie intarziata
- 9Menstruatie tot nu a venit
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: