Intarziere mestruatie
Buna ziua!
Am luat o pauza de la anticonceptionale acum aproape 3 luni. Urmatoarea luna menstruatia a venit la timp, dar pe aprilie nu am avut menstruatie. Chiar cand estimam ca ar fi trebuit sa vina, am urmat un tratament cu ovule si nistatina pentru candida, dar am inteles ca acestea nu ar afecta.
Am facut si un test de sarcina sure check, de control, desi am folosit de fiecare data prezervativ de cand am renuntat la anticonceptionale. In plus, am mai patit o data, acum 3 ani in aceeasi perioada, sa-mi intarzie 3 luni si doamna ginecolog mi-a zis atunci ca e o dereglare hormonala si sa astept sa-mi vina. O sa ma duc si saptamana viitoare sa vad daca e ok. Momentan mi-a intarziat aproape o luna.
Sunt destul de stresata. Credeti ca in conditiile astea ar putea fi vorba de sarcina?
Multumesc!
Am luat o pauza de la anticonceptionale acum aproape 3 luni. Urmatoarea luna menstruatia a venit la timp, dar pe aprilie nu am avut menstruatie. Chiar cand estimam ca ar fi trebuit sa vina, am urmat un tratament cu ovule si nistatina pentru candida, dar am inteles ca acestea nu ar afecta.
Am facut si un test de sarcina sure check, de control, desi am folosit de fiecare data prezervativ de cand am renuntat la anticonceptionale. In plus, am mai patit o data, acum 3 ani in aceeasi perioada, sa-mi intarzie 3 luni si doamna ginecolog mi-a zis atunci ca e o dereglare hormonala si sa astept sa-mi vina. O sa ma duc si saptamana viitoare sa vad daca e ok. Momentan mi-a intarziat aproape o luna.
Sunt destul de stresata. Credeti ca in conditiile astea ar putea fi vorba de sarcina?
Multumesc!
4 comentarii
Sigur nu esti insarcinata, ai o dereglare hormonala care ar trebui tratata la medic.
Folosirea anticonceptionalelor provoaca dereglari hormonale care pot dura si 6-12 luni.
De asemenea provoaca pe an mai multe avorturi timpurii decat daca nu le-ati folosi, fapt deosebit de grav atat pentru mama, cat si pentru copil.
Sa nu mai folositi vreodata asa ceva !
De asemenea provoaca pe an mai multe avorturi timpurii decat daca nu le-ati folosi, fapt deosebit de grav atat pentru mama, cat si pentru copil.
Sa nu mai folositi vreodata asa ceva !
Buna ziua! am o dilema si am nevoie de ajutor, menstruatia mea este aprox regulata dar luna aceasta a intarziat 4 zile. intr-o zi a curs doar cateva picaturi iar dupa care nu a mai curs nimic pana in momentul de fata. simt o durere a ovarelor asemanatoarea cu cea dinaintea mentruatie si durerea sanilor. este posibila o sarcina? mi s-a spus ca aceste sangerari sunt intalnite inaintea unei sarcini.
Buna! Din ce am mai citit si patit si eu sunt luni si luni, nu trebuie sa fie vorba de o sarcina. Cel mai bine e sa faci un test de sarcina ca sa te linistesti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa fiu insarcinata ?!
- 9Trebuia sa-mi vina menstruatia.. sunt insarcinata?
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 7influenteaza antibioticele menstruatia?Ajutor!
- 5nu stiu ce sa fac.. candidoza a reaparut
- 37 zile de anticoncept. pot intarzia menstruatia?
- 5imi intirzie ciclul de 2 saptamini
- 3Candidoza la barbati
- 6menstruatie intarziata sau sarcina?
- 2Intarzierea menstruatie si complicatii
- 0Infectie urinara sau Candida?
- 1Menstruatie intarziata
- 0Sex la 3 zile dupa terminarea menstruației
- 1Sunt însărcinată?
- 0Imi intarzie menstruatia
- 0Urolog sau dermatolog pentru o posibilă candidoza
- 0Mi-a intarziat ciclu menstrual
- 0Întârziere menstruația