Intarzierea ciclului menstrual 2 luni
Buna ziua!!!
Am 23 de ani si sunt vergina, menstruatia nu imi vine deja a doua luna, eu am fost la ginecolog si mia prescris sa iau pastile Duphaston pentru 10 zile si vitamina E. Deja e a 4 zi si menstrautia tot nu imi mai vine, eu nu am avut niciodata probleme cu menstruatia, imi venea tot timpul regulat, putea sa intirzie maxim cu 4-5 zile si asta cam rarut. Mi sa facut si ecografie mi sa spus ca sunt sanatoasa si nu am nimik, ovarele nu sunt umflate si nici chist nu am (Doamne fereste). Eu nustiu ce sa mai fac, retraesc foarte tare, nu mi sa intimplat niciodata asa ceva, , , In plus am citit ca Duphaston ingrasa, e adevarat?
Am 23 de ani si sunt vergina, menstruatia nu imi vine deja a doua luna, eu am fost la ginecolog si mia prescris sa iau pastile Duphaston pentru 10 zile si vitamina E. Deja e a 4 zi si menstrautia tot nu imi mai vine, eu nu am avut niciodata probleme cu menstruatia, imi venea tot timpul regulat, putea sa intirzie maxim cu 4-5 zile si asta cam rarut. Mi sa facut si ecografie mi sa spus ca sunt sanatoasa si nu am nimik, ovarele nu sunt umflate si nici chist nu am (Doamne fereste). Eu nustiu ce sa mai fac, retraesc foarte tare, nu mi sa intimplat niciodata asa ceva, , , In plus am citit ca Duphaston ingrasa, e adevarat?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ciclu menstrual de 3 luni, ajutor!
- 4Intarziere menstra... insarcinata??!?!
- 3intarzierea menstruatiei...urgent !
- 6exista posibilitatea de a fi gravida?
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 3iau logest si nu mi-a venit menstruatia
- 2intarzierea menstruatiei
- 13Sunt oare insarcinata?
- 1Intarziere ciclu dupa deflorare
- 1Intarzierea menstruatiei
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 18Intarziere menstruatie 10 zile
- 3Oare sunt insarcinata?
- 0Menstruatia intarzie 12 zile
- 0Ajutați-mă - mi-a întârziat menstruația 12 zile
- 0Intarziere memstruatie 21 zile
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 0Imi intarzie menstruatia
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 0Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: