Intarzierea ciclului menstrual 2 luni
Buna ziua!!!
Am 23 de ani si sunt vergina, menstruatia nu imi vine deja a doua luna, eu am fost la ginecolog si mia prescris sa iau pastile Duphaston pentru 10 zile si vitamina E. Deja e a 4 zi si menstrautia tot nu imi mai vine, eu nu am avut niciodata probleme cu menstruatia, imi venea tot timpul regulat, putea sa intirzie maxim cu 4-5 zile si asta cam rarut. Mi sa facut si ecografie mi sa spus ca sunt sanatoasa si nu am nimik, ovarele nu sunt umflate si nici chist nu am (Doamne fereste). Eu nustiu ce sa mai fac, retraesc foarte tare, nu mi sa intimplat niciodata asa ceva, , , In plus am citit ca Duphaston ingrasa, e adevarat?
Am 23 de ani si sunt vergina, menstruatia nu imi vine deja a doua luna, eu am fost la ginecolog si mia prescris sa iau pastile Duphaston pentru 10 zile si vitamina E. Deja e a 4 zi si menstrautia tot nu imi mai vine, eu nu am avut niciodata probleme cu menstruatia, imi venea tot timpul regulat, putea sa intirzie maxim cu 4-5 zile si asta cam rarut. Mi sa facut si ecografie mi sa spus ca sunt sanatoasa si nu am nimik, ovarele nu sunt umflate si nici chist nu am (Doamne fereste). Eu nustiu ce sa mai fac, retraesc foarte tare, nu mi sa intimplat niciodata asa ceva, , , In plus am citit ca Duphaston ingrasa, e adevarat?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de ce intarzie, oare. atat de mult?
- 3N a venit ciclul!
- 5tratament cistita virala... intarzierea menstrei
- 7durere de ovare
- 2ciclu intarziat
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 2intarzierea menstruatiei
- 3Ma puteti ajuta?
- 9mi-a intarziat ciclul.. sunt insarcinata?
- 0Nu imi vinee menstruatia! Va rog ajutati-ma!
- 1de ce imi intarzie menstruatia ?
- 4intarziere menstruatie
- 1Pot fi insarcinata ?
- 0Testul zice nu, dar menstruatia întârzie?
- 4Ajutor! Credeți ca ar fi posibil sa fiu însărcinată?
- 0Intarzierea menstruatiei
- 2Nu mi vine ciclu dupa un contact sexual neprotejat
- 1Escapelle, ciclu intarziat
- 1Sarcina
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: