Intarzierea ciclului menstrual 2 luni
![nastasik](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua!!!
Am 23 de ani si sunt vergina, menstruatia nu imi vine deja a doua luna, eu am fost la ginecolog si mia prescris sa iau pastile Duphaston pentru 10 zile si vitamina E. Deja e a 4 zi si menstrautia tot nu imi mai vine, eu nu am avut niciodata probleme cu menstruatia, imi venea tot timpul regulat, putea sa intirzie maxim cu 4-5 zile si asta cam rarut. Mi sa facut si ecografie mi sa spus ca sunt sanatoasa si nu am nimik, ovarele nu sunt umflate si nici chist nu am (Doamne fereste). Eu nustiu ce sa mai fac, retraesc foarte tare, nu mi sa intimplat niciodata asa ceva, , , In plus am citit ca Duphaston ingrasa, e adevarat?
Am 23 de ani si sunt vergina, menstruatia nu imi vine deja a doua luna, eu am fost la ginecolog si mia prescris sa iau pastile Duphaston pentru 10 zile si vitamina E. Deja e a 4 zi si menstrautia tot nu imi mai vine, eu nu am avut niciodata probleme cu menstruatia, imi venea tot timpul regulat, putea sa intirzie maxim cu 4-5 zile si asta cam rarut. Mi sa facut si ecografie mi sa spus ca sunt sanatoasa si nu am nimik, ovarele nu sunt umflate si nici chist nu am (Doamne fereste). Eu nustiu ce sa mai fac, retraesc foarte tare, nu mi sa intimplat niciodata asa ceva, , , In plus am citit ca Duphaston ingrasa, e adevarat?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata? va rog sa ma ajutati...
- 2mi-a intarziat menstruatia
- 5ciclu ciudat... de 7 zile nu s-a mai oprit. dar de doua - trei zile curge un lichid maroniu
- 5menstruatia intarziata sau sarcina?
- 6Pauza 7 zile si lipsa menstruatie
- 3ajutati-ma cu niste pareri, menstruatia mi-a intarziat = sarcina?
- 0intarziere ciclu
- 1Intarziere ciclu. Sunt minora. Cred ca e vorba de sarcina.
- 5Menstruatie intarziata 4 saptamani!
- 1Intarziere menstruatie
- 2menstruatie intarziata 22 de zile doua teste de sarcina negative
- 0Sarcina sau tulburare hormonala?
- 2Întârziere menstruație
- 0Mi-a intarziat menstruatia 3 zile. Pot fii gravida?
- 5Poate fi vorba de o sarcină?
- 2Întârziere menstruație
- 2Intarziere menstruatie 14 zile.
- 2Întârziere ciclu menstrual
- 1Sunt gravida?
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: