Întârzierea menstruatiei
Buna ziua.
Imi întârzie menstruatia de 4 zile, am crampe ca si cum mi-ar veni menstruatia, dar doar seara de cele mai multe ori. Am dureri de spate in ultimele zile, sanii sunt umflați si usor sensibili, dar nici vorbă sa-mi vina menstruatia. Ne dorim mult un bebe, mi-am facut un test de sarcina aseară si unul astăzi dimineață si au ieșit ambele negative, cu mențiunea că la cel de dimineata linia de control a iesit un pic ștearsă. Ce credeti? E posibil sa fie sarcina? In mod normal nu am întârzieri si abia ce am făcut un control ginecologic luna trecută si totul era în regulă. Va multumesc
Imi întârzie menstruatia de 4 zile, am crampe ca si cum mi-ar veni menstruatia, dar doar seara de cele mai multe ori. Am dureri de spate in ultimele zile, sanii sunt umflați si usor sensibili, dar nici vorbă sa-mi vina menstruatia. Ne dorim mult un bebe, mi-am facut un test de sarcina aseară si unul astăzi dimineață si au ieșit ambele negative, cu mențiunea că la cel de dimineata linia de control a iesit un pic ștearsă. Ce credeti? E posibil sa fie sarcina? In mod normal nu am întârzieri si abia ce am făcut un control ginecologic luna trecută si totul era în regulă. Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5test de sarcina negativ.. oare totusi sunt gravida ?
- 5iau Microgynon 30 si menstruatia imi intarzie
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 14este sau nu gravida! raspundeti cat de repede!
- 7durere de ovare
- 17imi intarzie ciclul, insa testele au iesit negative
- 37nu imi vine menstruatia.va rog sa imi raspundeti cat mai repede
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 14Intarzierea menstruatiei
- 12De ce nu imi vine menstruatia?
- 0Ajutor!! intarziere ciclu
- 0Intarzierea menstruatiei 20 de zile
- 2Doar Intarzie?
- 0Menstruatie întârziată
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 0Dereglare hormonala sau sarcina?
- 0Intarziere menstruatie
- 9Menstruatie tot nu a venit
- 2Bună seara, menstruația mă ține de o săptămâna și jumătate
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: