Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
Buna ziua, am 20 de ani si ciclu menstrual regulat de 28 de zile si nu mi a intarziat niciodata mai mult de 3 zile, iar asta s a intamplat foarte rar. Pe 7 iunie am inceput o cura cu tinctura de marar in speranta ca imi vor creste sanii, o iau asa cum scrie pe cutie de 2 ori pe zi inainte de masa, 30 de picaturi diluate in apa. Pe 1 iulie trebuia sa imi vina menstruatia, insa intarzie si acum dupa o saptamana, lucru care nu s a mai intamplat niciodata. Atat de puternica a fost tinctura incat sa mi deregleze asa de mult menstruatia? Ieri am intrerupt cura si astept sa mi le elimine toata substanta din organism. Mentionez ca este exclusa ideea unei sarcini. Ar trebui sa ma duc la medic sau sa mai astept inca o saptamana, in speranta ca va veni?
1 comentarii
Buna! Tot așa mi s-a întâmplat și mie. Am 34 de ani și niciodată nu am avut probleme cu întârzierea menstruației. Acum o lună și jumătate am început să iau tinctură de mărar. Am obervat că nu mai aveam dureri așa mari înainte de menstruație, dar luna aceasta nu mai am deloc iar menstruațiea îmi întârzie de o săptămână și câteva zile. Însărcinată nu sunt! Pe lângă tinctură, am mai băut și ceai de semințe de mărar. Eu cred că tinctura de mărar e prea puternică pentru femei sanatoase, dă peste cap tot ce era bun.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sex neprotejat si intarzierea ciclului
- 4intarziere ciclu, need help
- 6sarcina sau nu?
- 5mi-a intarziat c.m. 3 zile.lucru care nu mi s-a mai intamplat de ani buni
- 0Intarziere menstruatie cu dureri de sani si dureri menstruale
- 5Intarzierea ciclului 2 saptamani !
- 2Menstruatie intarziata! Nu stiu cauza
- 4nu mi-a venit menstruatia de vreo doua luni
- 1Intarziere menstruatie
- 0Sarcina sau raceala?
- 1Întârziere menstruație
- 2Sarcina? Am nevoie de sfatul unui medic. Urgent!!
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 5Va rog ajutati-ma sunt disperata! imi intarzie ciclul de 3 zile
- 2Ajutor ! atat de mult imi doresc sa fie sarcina
- 0Întârziere menstruatie in urma tratamentului cu Duphaston
- 0Ajutați-ma, va rog! scurgere brânzoasă alb-maronie
- 3Sex protejat sanse la o probabila sarcina?
- 0întârziere menstruație
- 3Întârzierea menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: