Sarcina fara contact sexual?
Buna ziua! Incep prin a va spune ca sunt atat de disperata incat am devenit paranoia! O sa va explic in detaliu. Am 19 ani si nu am un ciclu regulat, dar niciodata nu am avut intarzieri mai mari de 7 zile. Nu am avut un contact propriu-zis niciodata cu iubitul meu, doar masturbari ( ma scuzati pentru detaliul asta). Mi-a intarziat ciclul 12zile si am sanii mariti si sfarcurile foarte dureroase, ceea ce nu se intampla de obicei, plus unele ameteli. Am facut un test de sarcina in a 10-a zi si a iesit negativ. Am fost a ginecolog si am facut o ecografie unde nu s-a vazut nimic, doar ca as avea mici chisturi si mi s-a spus ca trebuie sa imi apara ciclul, dar sincer nu da semne. Pe langa asta, am o candida destul de urata. Intrebarea mea e : e posibil sa fiu insarcinata? Sunt disperata, nu stiu ce sa mai cred. Stiu ca la ecograf nu se vede si ma gandesc ca poate a ajuns un spermatozoid prin zona chit ca nu ar avea cum, iar testul a iesit negativ...
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 115sunt sau nu gravida?
- 11intarzierea menstruatiei, pauza la anticonceptionale, test de sarcina negativ...
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 13Intarzierea ciclului menstrual.. ajutati-ma, va rog!
- 1Intarziere ciclu, 3 teste negative
- 3intarziere menstruatie va rog raspundeti
- 18Intarziere menstruatie 10 zile
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 1Intarziere menstruatie aproape 2 luni
- 1Menstruația îmi întârzie
- 1Poate fi vorba de o sarcina?
- 1Scurgeri albicioase, ajutor!!!
- 1Ajutati-maa
- 0Intitzierea menstruatiei! Ajutor!
- 0Sarcina fara penetrare ?
- 2Sex anal și sarcina
- 0Perioada Menstruala
- 0Menstruație întârziată și, totuși, teste negative
- 0Mentruatie întârziată, contact protejat
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei sarcina fara penetrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: