Intelegere. Ce mai poate face mama acum? Cea mai mare bucurie se transforma in cea mai mare Tristețe

30-11-2018
OanaGabrielaN
Nu este medic/terapeut
OanaGabrielaN
La 7 săptămâni i-am auzit cum ii bate inimioara. La controlul de 10 săptămâni am auzit-o pe doamna Doctor “ îmi pare rău sa te anunț, dar sarcina s-a oprit din evoluție la 8 săptămâni”. Atât rețin, restul, ce mi-a zis parca a fost un vis. Sunt programată pese 4 zile, sa merg sa fiu curățata, și... toate procedurile. Mama îngerașului ii tine doliu zilele astea cât îl mai tine la cald. Ce mai poate face mama acum? Cea mai mare bucurie se transforma intr-o fracțiune de secunda in cea mai mare Tristețe. Nu ma pot opri din plâns. Poate sunt mămici cu drame mai mari, și îmi cer scuze dacă deranjez aici..
3 comentarii
0
03-12-2018, ora 10:26
Psiholog Robu Madalina
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Robu Madalina
Durerea ta nu poate fi comparata cu altele. Ai tot dreptul sa te simti asa cum te simti si sa-ti traiesti suferinta pentru asteptarile care au fost curmate. Tristetea pe care o traiesti e fireasca si poate sa fie alinata cu ajutorul celor dragi, odata cu trecerea timpului. In asemenea momente, poti apela la prietenii apropiati sau membrii familiei pentru a fi ascultata si alinata. A vorbi despre ce se intampla in interiorul tau face foarte mult bine.
Daca nu ai oameni in jur care reusesc sa-ti ofere suportul emotional de care ai nevoie, poti apela la psihoterapie. E important sa primesti intelegere si compasiune in aceste momente.
Imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat si iti doresc sa ai curajul de a privi viitorul cu optimism.

Numai bine!
0
03-12-2018, ora 20:17
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Sustin cu tarie ce a spus colega mea si iti spun ca ii impartasesc si parerea de rau fata de pierderea pe care ai suferit-o. Pierderea unui copil e cea mai grea pierdere si e de inteles sa simti ce simti. Dar mai stiu si ca oricat de dureros te simti acum, exista un sens de care sa te agati. Poate nu il vezi acum, iar la asta te poate sprijini un psihoterapeut, asa cum bine a punctat colega mea mai sus. E foarte bine ca ai ales sa vorbesti chiar si aici despre durerea ta, deci nu are cum sa se supere cineva pe tine (ti-ai cerut scuze, pentru ca ai deranja), in niciun caz. E foarte bine ca ai inteles un lucru important: durerea se vorbeste, nu se tine inchisa. Ea trebuie vindecata, pentru ca tu sa poti avea un sens, din nou - pentru ca se poate. Desi incalc regulamentul site-ului, iti spun ca in astfel de cazuri, ofer sedinte gratuite, deci daca doresti si esti din Bucuresti, sau din apropiere, iti voi fi alaturi, cu drag!
Toate cele bune!
0
04-12-2018, ora 07:51
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna dimineața
In primul rand vreau sa va spun că apreciez faptul că împărtășiți cu noi acest eveniment negativ din viata dv.Ce au spus și colegele mele și nu vreau să mă repet este normal să fiți tristă este un lucru omenesc.Ce vreau sa va spun insa că sarcina oprita in evoluție apare Intr un procent foarte mic la femeile însărcinate.Sfatul.meu este sa investigați acest aspect pe viitor.Piate a fost o trombofilie de exemplu sau o anomalie genetica sau.
Daca va putem fi de ajutor cu drag
Toate cele bune
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: