interpretare test papanicolau
am facut testul papanicolau si rezultatul este cII-cII : 1. frotiu secretii
2. HPV
CE MASURI AR TREBUI SA IAU? CAT DE GRAV E?
ARE ROST SA FAC GENOTIPAREA HPV? ARE ROST SA FAC VACCINUL IMP.CANCERULUI DE COL?
Am 26 ani, am si am avut un singur partener sexual. exista vreun tratament care poate fi aplicat?
va rog sa ma ajutati pentru ca am un bb de 1 an si teama ca as putea sa ma imbolnavesc e mare...
2. HPV
CE MASURI AR TREBUI SA IAU? CAT DE GRAV E?
ARE ROST SA FAC GENOTIPAREA HPV? ARE ROST SA FAC VACCINUL IMP.CANCERULUI DE COL?
Am 26 ani, am si am avut un singur partener sexual. exista vreun tratament care poate fi aplicat?
va rog sa ma ajutati pentru ca am un bb de 1 an si teama ca as putea sa ma imbolnavesc e mare...
2 comentarii
si eu am fost diagnosticata la telst cu froctiu inflamator si papanicolau 2, nush ce inseamna, sunt si sensibila.prietenul meu este in strainatate si facem dragoste numai knd vine, dupa o pauza de 5 luni am facut dragoste de 3 ori si n-am mai putut am avut niste dureri groaznice si parca si firicel de sange dar apoi a fost totul ok dupa vreo 2 zile de pauza.poate sa fie ceva grav pt test am tinut inainte sa am act sexual tratament cu ovule
pai nu cred c are rost sa faci genotiparea, pentru ca acolo se va evidentia tulpina si indiferent de tipul hpv tratamentul este acelasi, trebuie sa faci o coloposcopie sa vezi daca sunt leziuni la nivelul colului, sau condiloame, sa iti ridici imunitatea ca sa poti elimina virusul, iar despre vaccin nu are rost sa il faci mai ales acum cat esti infectata, poate cand vei scapa de el si nici atunci nu stiu sigur, eu am hpv si tulpina 16 chiar initial fiind51 dar merg regulat la control si urmez tratamentul aferent.iti pot recomanda o dr exceptionala pe probleme de col.dr anca popa-de la medsana
Alte subiecte recente din această secțiune: