INTOARCETI-VA LA LUCRURILE SIMPLE!

03-02-2021
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Kim Ung-Yong (născut la 8 martie 1962, în Coreea de Sud) este pământeanul cu cel mai ridicat coeficient de inteligență cunoscut (este înregistrat în Guinness Book World of Records cu un IQ de 210).
A vorbit de la 6 luni, la 3 ani citea cursiv (în mai multe limbi străine). La 4 ani rezolva integrale şi calcule diferenţiale, scria poezii şi era un pictor remarcabil.
A fost invitat la Universitatea de Fizică din Hanyang, unde a studiat de la vârsta de 4 ani până la 7 ani. La vârsta de 8 ani a fost invitat în SUA la NASA, unde și-a terminat studiile universitare și unde apoi și-a început activitatea de cercetare.
În anul 1978 s-a întors acasă, în Coreea de Sud, unde și-a echivalat într-un singur an toate studiile și s-a angajat asistent universitar la o facultate din provincie. Întrebat de ziarişti de ce a făcut acest gest, Kim Ung-Yong a dat un răspuns uluitor, care, poate, echivalează cu cea mai mare descoperire pe care o pot face oamenii: „Poți avea o capacitate intelectuală mare, poți fi genial la matematică și poți avea abilități lingvistice de necontestat. DACĂ EȘUEZI LA CAPITOLUL INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ, NIMIC NU MAI CONTEAZĂ. Am fost acolo sus unde majoritatea oamenilor vor să ajungă. NU ESTE NIMIC ACOLO. ESTE PUSTIU. ÎNTOARCEȚI-VĂ LA LUCRURILE SIMPLE”.
1 comentarii
0
25-07-2022, ora 18:35
narcissalaz
Nu este medic/terapeut
narcissalaz
Lucrurile simple sunt cele mai frumoase!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul