Întrebare dureri de genunchi

Buna ziua,
Ma numesc Alexandra, am 28 ani si am o problema la ambii genunchi. Am suferit o mica accidentare la ski si de atunci am ramas cu dureri de genunchi. De curand am facut RMN si concluziile medicale au fost: leziune gr 1 corn posterior MI genunchi drept, Edem LIA dr si Leziune gr. II corn posterior MI genunchi stang. As vrea sa stiu daca este obligatoriu sa fac artroscopie sau ma pot recupera si prin alta metoda. Multumesc!
Ma numesc Alexandra, am 28 ani si am o problema la ambii genunchi. Am suferit o mica accidentare la ski si de atunci am ramas cu dureri de genunchi. De curand am facut RMN si concluziile medicale au fost: leziune gr 1 corn posterior MI genunchi drept, Edem LIA dr si Leziune gr. II corn posterior MI genunchi stang. As vrea sa stiu daca este obligatoriu sa fac artroscopie sau ma pot recupera si prin alta metoda. Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dureri genunchi la 13 ani
- 17dureri de genunchi
- 13genunchiul si mijlocul
- 5Durere profunda genunchi si cot drept
- 0dureri de genunchi.
- 6De vreo 4 zile ma dor genunchii si mi s-au umflat
- 2durere genunchi flexat
- 4de mai bine de un an are durerii puternice de genunchi, fara niciun diagnostic
- 3condropatie
- 7inflamaţia genunchiului
- 12durere picior genunchi tanar 20 ani
- 1Durere genunchi - articulatii
- 1Dureri la ghenunchi in timpul noptii/ somnului
- 1Durere de genunchi
- 10Probleme la genunchi
- 5Probleme medicale genunchi stang
- 1Colecte lichidiana la nivelul bursei suprapatelare genunchi stang- ajutor cu interpretarea
- 1Durere de genunchi
- 3Genunchi stâng rigid, cu dureri
Mai multe informații despre: Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: