Intrebare

20-11-2017
Ral87
Nu este medic/terapeut
Ral87
Buna ziua, am un bebe de 1 an si 9 luni de 1 luna de zile tuseste si are mucii, am fost de nenumarate ori la doctor cu el dar imi spun ca nu are nimic decat mucii in gat si nas...si imi dau siropuri pt mucisori si dpalaturi cu ser in nas...nu stiu ce sa ii mai dauvsa ii treaca tusea si mucisori...tusea este productiva !!
Am inceput sa ii fac aerosol cu ser fiziologic insa nu stiu de cate ori pe zi este recomandat sa ii fac..pana acum i am facut decat o data pe zi seara...mentionez ca sunt in spania si aici nu am aceleasi medicamente ca in romania...va rog astept un rasp cu privire la aerosol de cate ori pot sa ii fac...si daca mai stitii alteceva pt ai ameliora tusea !!multumesc
1 comentarii
0
21-11-2017, ora 15:55
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Aerosolii doar cu ser fiziolofic, pe care il aveti la indemana, puteti sa ii administrati de 2-3 ori pe zi. Asigurati-i totusi un aport de lichide calde ceva mai bogat decat in mod obisnuit, in perioada cat este racit (ceaiuri, compoturi, supe), sucuri naturale de citrice cu miere de albina si faceti-i copilului inainte de culcare, baie calda in care dizolvati sare de mare; faceti 2 seri la rand aceasta baie de saramura si ii dati o cana de ceai caldut si il puneti la culcare. Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • După o răceală copilul încă tușeste - mai este contagios?
  • Cum calmați tusea la copii?
  •