Intrebare tratament HIV - test HIV
Ghidul pe care îl folosește romania este ghidul european.
--------*
Versiunea din 2017 este si in limba română aici. Cea din 2018 Nu e tradusă în romana
Cine e curios poate vedea de ce medicii nu dau același medicament tuturor
(*modificat de admin)
--------*
Versiunea din 2017 este si in limba română aici. Cea din 2018 Nu e tradusă în romana
Cine e curios poate vedea de ce medicii nu dau același medicament tuturor
(*modificat de admin)
In situatia ta sunt si eu..simptome la 1 an si.dr infectionist spune ca ma da afara din cabinet daca mai pun problema hiv si ca am altceva nu hiv
De ce sa facă dacă testele i-au ieșit negative???
Întreb...Pentru ca sunt intr-o situație asemanatoare
Wb se face cand ai 2 teste elisa sau rapide pozitive
Carlos un singur test pozitiv daca ai deja se face wb
Pentru ca wb confirma daca ai hiv ori nu
Pentru ca wb confirma daca ai hiv ori nu
Eu am wb facut in urma cu 3 luni. Normal, negativ.. Diferenta intre wb cu eclia sau cmia e infima. Tot pe anticorpi se bazeaza. Si atunci intreb inca a o mia oara. Dc am limna alba, ganglioni umflati, stare generala rea ?putea sa nu intfe virusulcin sange ? Intrcun
n.?
n.?
Intrebarea asta mi o pun si eu...Limba alba si crapta...gura f uscata...ganglionii la gat imflamati...dureri musculare...mancarimi genitale.daca nu e hiv si hepatite atunci ce e?ca innebunesc
Daca voi ati avut un stres mare toate simptomele pot fi de acolo
Si io am avut la fel gura uscata limba alba multe
Si io am avut la fel gura uscata limba alba multe
Am citit tot ce s-a scris pe aici si sunt intr-o situatie asemenatoare.
Am avut un contact sexual oral neprotejat cu o prostituata si de atunci a inceput circul. Nenumarate simptome asociate virusului hiv.
Stresul, anxietatea si frica au ajuns la cote maxime in cazul meu.
Am facut nenumarate teste hiv, dar mult prea devreme si bineinteles si nu avea ce sa depisteze, adica la 10, 21 zile dupa incident si au iesit negative. Asta la 21 de zile a fost un elisa.
Am facut apoi la 30 de zile la synevo eclia si a iesit negativ.
Asta de la synevo este de generatia 4, cu detectie de anticorpi si antigen? Ce stiti?
Si mai am sa va zic ceva...am reusit sa o conving pe respectiva sa se testeze.I-a iesit negativ...
Ma gandesc totusi sa nu fi fost ea in vreo fereastra imunologica si sa nu ii iasa nimic la test?
Poate vrea cineva sa-mi raspunda ca nu stiu incotro sa o iau.
Am avut un contact sexual oral neprotejat cu o prostituata si de atunci a inceput circul. Nenumarate simptome asociate virusului hiv.
Stresul, anxietatea si frica au ajuns la cote maxime in cazul meu.
Am facut nenumarate teste hiv, dar mult prea devreme si bineinteles si nu avea ce sa depisteze, adica la 10, 21 zile dupa incident si au iesit negative. Asta la 21 de zile a fost un elisa.
Am facut apoi la 30 de zile la synevo eclia si a iesit negativ.
Asta de la synevo este de generatia 4, cu detectie de anticorpi si antigen? Ce stiti?
Si mai am sa va zic ceva...am reusit sa o conving pe respectiva sa se testeze.I-a iesit negativ...
Ma gandesc totusi sa nu fi fost ea in vreo fereastra imunologica si sa nu ii iasa nimic la test?
Poate vrea cineva sa-mi raspunda ca nu stiu incotro sa o iau.
Nicxx daca si ea e negativ atunci eok
Mai fa un test de generatia 4 la 3 luni. Desi acest test poate depista inca de la 3 sapt dar la 3 luni e concludent.
Mai fa un test de generatia 4 la 3 luni. Desi acest test poate depista inca de la 3 sapt dar la 3 luni e concludent.
Pai de unde atatea simptome? Am avut inclusiv rash, dar l-am dat pe vina unui antibiotic pt ca am iesit pozitiv la helicobacter pylori, dar nu sunt sigur ca rash-ul a fost de la asta. Bineinteles ca l-am asociat virusului hiv.
Ce nu am avut a fost: febra, dureri in gat, simptome de raceala-gripa in rest cred ca am avut toate simptomele.
Am si scazut in greutate vreo 2kg.
Testul ala de la synevo este de generatia 4 sau nu? Detecteaza ceva intr-o luna? Care ar fi sansele sa iasa pozitiv dupa 3 luni?
Ce nu am avut a fost: febra, dureri in gat, simptome de raceala-gripa in rest cred ca am avut toate simptomele.
Am si scazut in greutate vreo 2kg.
Testul ala de la synevo este de generatia 4 sau nu? Detecteaza ceva intr-o luna? Care ar fi sansele sa iasa pozitiv dupa 3 luni?
Daca la o luna a iesit neg. Dupa 3 luni sunt mici. Deci nu te mai speria ca nu are rost. Mai poti sa il faci peste o luna atunci daca e negativ e mult mai sigur si apoi la 3 luni 100%
Si vreau sa zic ceva pentru toti care se testeaza pana la 1 an de hiv. La 3 luni daca ai acest virus se va vedea doar in cazuri rare iese pozitiv la 6 luni. Si expertii spun asta deci la 3 luni cu un test de generatia 4 ai pus punct nu o mai lungiti ca nu are rost
Acum pe 17 se fac 2 luni de la incident so sa sa fac iar un test.
Mie tare frica de rezultat. Asta e! Incerc sa ma impac cu gandul ca sunt sanse sa iasa si pozitiv. Si daca iese nu stiu incotro sa o iau...
Mie tare frica de rezultat. Asta e! Incerc sa ma impac cu gandul ca sunt sanse sa iasa si pozitiv. Si daca iese nu stiu incotro sa o iau...
Nicxx daca iese pozitiv asta e. Mai sunt persoane aici pozitive o sa te puna medicii pe tratament si totul o sa fie bine.
Mda! O sa fie ca naiba. Fara bani, fara servici, fara nimic...
Ma simt bine, a dua zi cu pastile punem cauciucuri noi si viteza inaintedaca ma mancat in pl
Sunt la munca, sfarsitul era daca eram mort pana acu, dar asa e bine, se poate si mai rau, daca aveam diabet sau alta boala era mai bine?mor copii mici, eu am ajuns macar pana la33, si o sa mai duc poate 30
Lucrez in sistemul de sanatate la stat. Deci o sa zbor de aici direct acasa.
Asa sa ti ajute Dumnezeu.si sa nu parasesti situl...avem nevoie de tine aici
Nixx...in primul rand esti pe drumul cel bun.test negativ.Orice alt test negativ in continuare o sa ti dea curaj sa mergi mai departe.Nu toate prostituatele au hiv.Poate ai alt BTS dar nu hiv.Si daca tot lucrezi in domeniul de sanatate...nu ai si tu un medic cu care sa discuti patania ta si sa ti dea un sfat?
Si inca ceva.Acum ca faci 2 luni ar tbui sa faci teste si pt celelalte BTS
Atunci la 30 de zile odata cu testul hiv mi-am facut si vdrl-ul tot la synevo.
Din ce am citit pe net cica astea de generatia 4 pt hiv, unii zic ca sunt conludente dupa o luna si multi altii ca nu.
Asta in cazul in care asta de la synevo este de generatia 4.
Pt ca am sunat la ei si am intrebat si nu a stiut sa-mi zica d-ra la telefon ce fel de teste folosesc. La ei pe site scrie clar :Metodă – imunochimică cu detecţie prin electrochemiluminiscenţă (ECLIA)2.
Testul HIV combi este un test de generaţia a 4-a care combină detecţia anticorpilor HIV cu cea a antigenului.
Din ce am citit pe net cica astea de generatia 4 pt hiv, unii zic ca sunt conludente dupa o luna si multi altii ca nu.
Asta in cazul in care asta de la synevo este de generatia 4.
Pt ca am sunat la ei si am intrebat si nu a stiut sa-mi zica d-ra la telefon ce fel de teste folosesc. La ei pe site scrie clar :Metodă – imunochimică cu detecţie prin electrochemiluminiscenţă (ECLIA)2.
Testul HIV combi este un test de generaţia a 4-a care combină detecţia anticorpilor HIV cu cea a antigenului.
Salut prieteni, am și eu o întrebare, mi-am făcut un test elisa generația 4, dar am baut in fiecare dimineata un fresh de sfecla roșie cu ghimbir kivi etc, am făcut testul la 3 luni de la posibila infectare poate influența fresh asta testul?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Care este riscul de a fi infectat?
- 12valoriile HIV
- 5Gand obsesiv ca m-am infectat ci HIV
- 4teste hiv-sida - se fac gratuit?
- 13ce se intampla daca esti diagnosticat cu HIV|SIDA?
- 6Sunt speriat... ma macina gandul ca am HIV
- 5este posibil sa fie gresit testul hiv ?
- 0HIV?
- 13tratament hiv este gratuit?
- 0Posibila infectie HIV?
- 0Care e sansa sa iei HIV prin sex oral neprotejat de la prostituate?
- 0Test screening hiv negativ
- 33Simptomele mele de la un posibil contact HIV.Va rog ajutați-mă!
- 1HIV
- 28Posibila greseala a testului hiv?
- 5Explicatii analize
- 4Hiv si sifilis
- 0Nedumerire relatii intime inre persoane seropozitive
- 6Testare hiv - transmitere HIV prin sex oral? (bts, transpiratii nocturne, dureri musculare si in gat
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV testul HIV testarea HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: