intrebare

25-01-2009
B2A
Nu este medic/terapeut
B2A
buna ziua, am si eu o intrebare si sper ca ma veti putea lamuri. in luna septembrie am facut niste analize d esange, unde aslo a iesit 600, atunci m-am gandit k e de la reaceala, apoi am repetat analizele dupa doua luni si crescuse la 800, ceea ce m-a speriat groaznic. Am citit pe net ca pot avea probleme cu inima, daca mai astept sa creasca- peste 1000, , asa ca am fost la control la inima, unde mi-am facut un ekg. eu am si probleme cu respiratia- in sensul ca parca nu imi ajunge aerul pe care il inspir si este nevoie sa oftez si sa inspir des pe gura. Cam la 1 saptamana dupa analizele repetate am inceput tratamentul cu moldamin. ekg-ul a iesit foarte bine- asa mi-a spus dna doctor, nu a observat nicio problema si nici nu a pomenit de ecografie, tensiunea este normala, nu am febra, ma simt perfect, dansa mi-a spus ca este de la stres, ca sunt cam emotiva. Numai ca m-am cam speriat citind de pe net despre miocardita, si as dori sa va intreb: dak ar fi vorba de asa ceva, atunci nu s-ar fi vazut si la ekg? Mentionez ca problema asta cu respiratia o am de ceva vreme- cam de asta vara, si apare periodic- mai mult cand ma agit, cand ma enervez, etc. Eu sunt o fire mai fricoasa, si ma sperie orice boala pe care o citesc pe net, m-am suspectat de toate bolile grave- si am facut nenumarate analize care au iesit bine. Ce credeti ca poate fi? este vorba de o boala grava? Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
25-01-2009, ora 19:48
adz
Nu este medic/terapeut
adz
Aida, un titru ASLO peste cel normal(160-200, chiar 250 unitati ASLO) semnifica o infectie faringiana recenta cu streptococ beta-hemolitic de grup A.Recenta inseamna chiar cateva luni, intrucat titrul se mentine crescut o perioada de cateva luni dupa infectie.
Netratat, poate conduce catre afectiuni ale cordului, in timp.Nu ai de ce sa-ti faci griji insa, din moment ce EKG-ul este normal.
Ceea ce trebuie sa faci e sa continui tratamentul cu Moldamin si sa refaci analizele la recomandarea medicului curant, care va tine sub observatie cazul tau.
Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns