Intrebare
Buna.ziua! As dori sa ma ajuta-ti cu un raspuns...ori de cate ori imi apare o balonare mai puternica la nivelu stomagului in acel moment imi apar si niste palpitatii la inima(ritm crescut, batai mai puternuce)...cum dispare senzatia de balonare..se opresc si acele palpitatii.Am facut consultatii la inima si mi sa spus k totu e in ordine..k functioneaza normal dae k am tensiune oscilanta. As vrea sa stiu daca exista o legatura intre balonarii si palpitatii..dak este pisibil din punct de vedere medical. Va multumesc
1 comentarii
Buna ziua.
Este posibil sa apara palpitatii impreuna cu probleme digestive. Incercati sa fragmentati mesele (mai putin si mai des), evitati alimente dulci, care cresc brusc glicemia. Problema tine mai curand de gastroenterologie, daca a aparut recent, mergeti la un control. Numai bine!
Este posibil sa apara palpitatii impreuna cu probleme digestive. Incercati sa fragmentati mesele (mai putin si mai des), evitati alimente dulci, care cresc brusc glicemia. Problema tine mai curand de gastroenterologie, daca a aparut recent, mergeti la un control. Numai bine!
Alte subiecte recente din această secțiune: