nod în gat, disconfort la inghitire

09-04-2016
danamacau
Nu este medic/terapeut
danamacau
Bună ziua..de 1 lună am început sa am un nod în gat..nu permanent..mai mult după amiaza și seara..am făcut analize la tiroida și nu am nimic..akm de 2 zile am început sa am un discomfort la inghitire si o ușoară durere pe partea dreapta a gatului care o simt pana la urechea dreapta..menționez că sunt fumătoare de 1 pachet pe zi..am 32 de ani și îmi este tare frica sa nu am CV grav..gen cancer..aștept un răspuns urgent..
4 comentarii
0
09-04-2016, ora 21:23
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 daca intradevar iti este frica.. TE lasi de fumat
in rest sunt doar vorbe
2 Frica este o boala separat si se trateaza a Psiholog
3 pe forum sunt Mii de postari cu aceiaisi intrebare si cu aceleasi probleme
unde am excplicat ca toate problemele din gat..sunt doar din cauza problemeolr gastro-ntestinale si alimentatei incorecte
0
11-04-2016, ora 21:01
cristina_rotaru2001
Nu este medic/terapeut
cristina_rotaru2001
Domnule doctor, am un adolescent care, în urma unei spitalizări pt amigdalită pultacee în decembrie, a rămas cu probleme de amigdale și până în februarie a luat tot felul de antibiotice, la recomandarea medicilor. În februarie, la Marie Curie, i s-au scos amigdalele, dar azi, când vă scriu tușește din ce în ce mai des. Sunt speriată de moarte! Ce ar trebui să fac? Vă mulțumesc!
0
11-04-2016, ora 21:20
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 sa Va ganditi de ce amigdalele nu s-au micosrat in volum din copilarie cum era normal ???
Fiindca este un copil care din copilarie a avut, are, , si va avea, , reflux gastro-esofagian !!!
acidul gastric care ajunge in gat irita si inflameaza tot. a iritat si a inflamat amigdalele
acum ca amigdalele nu sunt..se irita si se inflameaza faringele
2. NUmai daca refuza in totalitate la mancarea acra cu otet, lamai, la toate fructele citrice si la toate bauturile acidulate
are sansa sa nu mia mearga la medici
daca nu ascuta o sa iba mereu probleme cu gatul si pe viitr si cu tractul idgestiv
3 am scris mult pe forum despre asta
0
11-06-2018, ora 16:38
Adriangheorghita
Nu este medic/terapeut
Adriangheorghita
Buna ziua o sa trec direct la subiect
De vrea 9 lunii de zile am probleme cu gatul.la înghițirea salivei, simt ca ma deranjează ceva.am tot timpul limba încărcată și de culoare maro și tot timpul sint nevoia de a “drege vocea “.am făcut toate analizele posibile :endoscopii la gat și la stomac rmn la cap extrudate faringiene și degeaba nimeni nu îmi poate spune ce am. Am luat fel și fel de tratamente..pungi de pastile și degeaba.aca ma puteți ajuta va Rog!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •