Intrebare episoade psihotice

Persoanele care sufera de boli psihice in care au epsisoade psihotice mai multe, mai puține, mai des sau nu pot sa faca boli mai grave la varste mai inaintate?
Schizofrenia, tulburarea bipolara, schizoafectiva, depresia psihotica si care mai sunt altele se pot înrăutăți in timp la varste de peste 55-60 ani?
De exemplu bolile psiho pot evolua in demente, afectiuni neuro degenerative sau ceva mult mai grav? Mulțumesc anticipat.
Schizofrenia, tulburarea bipolara, schizoafectiva, depresia psihotica si care mai sunt altele se pot înrăutăți in timp la varste de peste 55-60 ani?
De exemplu bolile psiho pot evolua in demente, afectiuni neuro degenerative sau ceva mult mai grav? Mulțumesc anticipat.
3 comentarii

Orice boala se poate adauga din nefericire la o persoana cu afectiune psihotica.
Duceti o viata curata, fara pacate, spovediti-va, impartasiti-va si Dumnezeu se va milostivi sa ne ofere un sfarsit crestinesc fara demente si Altzheimer.
Eu in afata de tab am facut leucemie si tot Dumnezeu ma ajuta sa o port. Slava Lui!
Duceti o viata curata, fara pacate, spovediti-va, impartasiti-va si Dumnezeu se va milostivi sa ne ofere un sfarsit crestinesc fara demente si Altzheimer.
Eu in afata de tab am facut leucemie si tot Dumnezeu ma ajuta sa o port. Slava Lui!

O viata curata si fara pacate nu exista. Doar sfintii poate. Ca si sanatatea toti avem cate ceva, nu ma refer strict la partea psihica in general. Va urez multa sanatate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Episod psihotic acut si atipic
- 4Episod psihotic acut - poate duce la schizofrenie?
- 2episod psihotic acut
- 4episod psihotic | drogurile de la spice shop-uri
- 1Episod psihotic
- 3episod psihotic
- 9Episod psihotic..
- 38Cauze episod psihotic ?
- 5Un episod psihotic si jumatate si dificultate la coordonare mana dreapta
- 1Episod psihotic
- 3Ajutati-ma! Probleme de sanatate. Depresie cu episoade psihotice
- 4Tulburare schizoafectiva remisie completa
- 10Episod psihotic acut adolescent
- 7Episod psihotic de la prea multa Spirulina?
- 9Episod psihotic acut-Permis Auto
- 23Marijuana, episod psihotic
- 10Ajutor - fetita de 14 ani diagnisticata cu episod psihotic
Mai multe informații despre: episodul psihotic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: