Intrebare pentru cei cu diagnostic de boala psihica | Forumul Medical ROmedic

Intrebare pentru cei cu diagnostic de boala psihica

02-03-2026
Galapagos1
Nu este medic/terapeut
Galapagos1
Salut ! Am si eu o intrebare pentru cei care au diagnostic de boala psihica. Aveti parteneri de viata ? Cum vedeti chestia asta legata de parterii de viata fie ei barbati sau femei. Eu de exemplu am tulburare schizotipala cu descompunere pshiotica si de 13 ani sunt singur. De la 21 si momentan am 34. Sincer nu pot avea incredere in nimeni. Creierrul meu nu poate procesa ideea de relatie. Nu face sens pur si simplu. Mi se pare o idiotenie. Sincer sunt 100% sigur ca voi trai restul zilor singur fara partener de viata. As fi curios sa aflu si alte opinii. Sanatate ! Sunt diagnosticat de 5 ani, tratamentul functioneaza sunt ok pot spune dar partener de viata nu am si nu pot abea niciodata ! Bafta si sa dezbqtem subiectu zic !
2 comentarii
0
08-03-2026, ora 02:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Unele persoane cu boli psihice au relatii, altele, nu.
O mare parte dintre ei au relatii virtuale pe Facebook.
Mai vorbesc la telefon o data pe zi cu persoana respectiva care e din alt oras si isi traiesc viata asa.
Nu sunt chiar singuri.
Ti-am scris din ce mi-au mai povestit mie.
Nu iti fixa un anumit tel in viata sa nu ai relatii. Nu stii ce iti rezerva viitorul si cand se va intampla intalnirea "astrala".
0
09-03-2026, ora 07:32
Galapagos1
Nu este medic/terapeut
Galapagos1
Sincer nu mi-am setat un tel din a fi singur. Pur si simplu asta simnt la modul real. Adica nu cred ca as fi fericit / linistit intr-o relatie. :-)
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depresia, stigmatizarea È™i urmărirea obiectivelor personale: cum reîncadrarea experienÈ›ei depresive poate creÈ™te autoeficacitatea È™i progresul în viață
  •