Intrebare pentru cei cu diagnostic de boala psihica
Salut ! Am si eu o intrebare pentru cei care au diagnostic de boala psihica. Aveti parteneri de viata ? Cum vedeti chestia asta legata de parterii de viata fie ei barbati sau femei. Eu de exemplu am tulburare schizotipala cu descompunere pshiotica si de 13 ani sunt singur. De la 21 si momentan am 34. Sincer nu pot avea incredere in nimeni. Creierrul meu nu poate procesa ideea de relatie. Nu face sens pur si simplu. Mi se pare o idiotenie. Sincer sunt 100% sigur ca voi trai restul zilor singur fara partener de viata. As fi curios sa aflu si alte opinii. Sanatate ! Sunt diagnosticat de 5 ani, tratamentul functioneaza sunt ok pot spune dar partener de viata nu am si nu pot abea niciodata ! Bafta si sa dezbqtem subiectu zic !
2 comentarii
Unele persoane cu boli psihice au relatii, altele, nu.
O mare parte dintre ei au relatii virtuale pe Facebook.
Mai vorbesc la telefon o data pe zi cu persoana respectiva care e din alt oras si isi traiesc viata asa.
Nu sunt chiar singuri.
Ti-am scris din ce mi-au mai povestit mie.
Nu iti fixa un anumit tel in viata sa nu ai relatii. Nu stii ce iti rezerva viitorul si cand se va intampla intalnirea "astrala".
O mare parte dintre ei au relatii virtuale pe Facebook.
Mai vorbesc la telefon o data pe zi cu persoana respectiva care e din alt oras si isi traiesc viata asa.
Nu sunt chiar singuri.
Ti-am scris din ce mi-au mai povestit mie.
Nu iti fixa un anumit tel in viata sa nu ai relatii. Nu stii ce iti rezerva viitorul si cand se va intampla intalnirea "astrala".
Sincer nu mi-am setat un tel din a fi singur. Pur si simplu asta simnt la modul real. Adica nu cred ca as fi fericit / linistit intr-o relatie. :-)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Tulburare de personalite schizotipala-Tulburari tip schizoid
- 4tulburarea schizotipala-ajutor, informatii, orice, va rog
- 7Tentativa de suicid-tulburare schizotipala-ajutor!!!
- 51Tulburare schizotipala - ce tratament sa fac?
- 16Tulburare schizotipala, de compotament, sau schizofrenie?
- 5tulburare schizotipala
- 7Atacuri de panică și atitudinea familiei
- 2Tulburare Schizotipală!
- 13Tulburare schizotipala cu descopunere psihotica posibila transformare in schizofrenie
- 1Incadrare grad invaliditate
- 13Posibile probleme la angajare
Mai multe informații despre: tulburarea schizotipala stigmatizarea bolnavului psihic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: