Intrebare pentru dl dr Flueraru

08-04-2012
danielaopris
Nu este medic/terapeut
danielaopris
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o parere. De aproximativ 3 saptamani a inceput sa ma doara urechea stanga, s-a inflamat ganglionul de sub maxilar tot din partea stanga si ma doare si gingia sau nici nu stiu ce in partea stanga. La inceput durerile erau ocazionale si mai mult de ureche, insa acum au devenit foarte dese, as putea spune continue. La stomatolog am fost acum o saptamana si am avut o lucrare exact pe partea aceea, insa durerea de ureche era anterioara vizitei la stomatolog, insa acum s-a acutizat. Mai mult mi s-a umflat si tampla stanga, nu exagerat, dar e umflata. Saptamana trecuta am luat 6 zile Nurofen plus, iar acum la indicatiile stomatologului iau antibiotic - ospamox de 1000mg de 2 zile, insa nici o ameliorare, dimpotriva ma doare tot mai tare si cum spuneam s-a umflat si tampla stanga. Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru ca nu stiu unde sa merg si ce sa mai iau iar starea mea in loc sa se amelioreze se inrautateste. Cu multumiri. Daniela
1 comentarii
0
08-04-2012, ora 07:48
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. ce aveti dvs. este Otalgie doar durerea o simtiti in ureche, nu cred ca e otita, durerea radiaza de la gingie sau ganglion.
2. trebuie sa faceti un consult orl ca sa stiti cauza corecta a durerii
dupacare cred ca problema trebuie rezolvata corect la un stomatologbsau la o clinuca de chirurgie maxilo faciala
Adaugă un comentariu / răspuns