Intrebare referitoare la practica stomatologica!
Am o gaura intre imbinarea unei masele si a unui canin cred, cateodata simt si o bucata de gingine pe acolo.
In momentul cand mancarea sau lichidele ajung in interiorul zonei respective imi provoaca durere.
Vreau sa merg la stomatolog, insa nu stiu daca e nevoie de anestezic pentru interventie. Eu am o problema cu o urticarie si am citit ca anestezicul nu face bine acestei conditii.
Ma puteti ajuta cu un raspuns daca pentru aceasta interventie este necesar anestezic?
Multumesc!
In momentul cand mancarea sau lichidele ajung in interiorul zonei respective imi provoaca durere.
Vreau sa merg la stomatolog, insa nu stiu daca e nevoie de anestezic pentru interventie. Eu am o problema cu o urticarie si am citit ca anestezicul nu face bine acestei conditii.
Ma puteti ajuta cu un raspuns daca pentru aceasta interventie este necesar anestezic?
Multumesc!
2 comentarii
daca aveti un teren alergic in general, este necesar un test sa aflati daca sunteti alergic si la anestezicele folosite in stomatologie. este bine sa stiti acest lucru pentru orice fel de tratament stomatologic veti avea nevoie in viitor.
Am fost la dentist si mi-a dat Rovamycine pentru un abces, dar nu prea mi s-a desumflat complet, si tre sa fac extractie, sa mi continui inca 1-2 zile de rovamycine pana se desumfla?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila