Intrebare referitoare la practica stomatologica!

25-09-2012
DamianD
Nu este medic/terapeut
DamianD
Am o gaura intre imbinarea unei masele si a unui canin cred, cateodata simt si o bucata de gingine pe acolo.

In momentul cand mancarea sau lichidele ajung in interiorul zonei respective imi provoaca durere.

Vreau sa merg la stomatolog, insa nu stiu daca e nevoie de anestezic pentru interventie. Eu am o problema cu o urticarie si am citit ca anestezicul nu face bine acestei conditii.

Ma puteti ajuta cu un raspuns daca pentru aceasta interventie este necesar anestezic?

Multumesc!
2 comentarii
0
25-09-2012, ora 19:03
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
daca aveti un teren alergic in general, este necesar un test sa aflati daca sunteti alergic si la anestezicele folosite in stomatologie. este bine sa stiti acest lucru pentru orice fel de tratament stomatologic veti avea nevoie in viitor.
0
16-10-2012, ora 15:12
DamianD
Nu este medic/terapeut
DamianD
Am fost la dentist si mi-a dat Rovamycine pentru un abces, dar nu prea mi s-a desumflat complet, si tre sa fac extractie, sa mi continui inca 1-2 zile de rovamycine pana se desumfla?
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul