Iritatie genitala

05-06-2006
viod
Nu este medic/terapeut
viod
Am o iritatie genitala suparatoare ca si cum ar fi pielea luata(pe o suprafata foarte mica) si apare din cand in cand(destul de des) dar dispare in 3-4 zile maxim. Nu sunt vezicule cu lichid. Am mers la medic si am facut analize: papanicolau, secretie genitala, colposcopie, antivirusi herpetici 1+2 IgG si IgM. Diagnosticul a fost ca este o iritatie de contact care apare de la tampoanele folosite. Analizele au iesit bine.Analiza pentru virusul herpetic a fost pozitiva pentru tipul IgG si negativa pentru IgM. D-na doctor a spus ca nu este herpes genital. Aceasta iritatie continua sa imi apara totusi desi am schimbat tampoanele. Imi fac griji pentru ca nu stiu daca sigur este o iritatie de contact sau altceva. Va multumesc!
3 comentarii
0
06-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Este foarte posibil sa fie reactie de contact la tampoanele folosite, din pacate insa problema nu se prea rezolva schmbind o marca de tampoane cu alta, din motivul ca toate sunt facute din aceleasi materii prime si impregnate cu aproximativ aceleasi substante pentru a le face cit mai absorbante.
0
07-06-2006, ora 00:00
viod
Nu este medic/terapeut
viod
Va multumesc mult pentru timpul acordat.
As vrea totusi sa va mai intreb daca mai exista suspiciuni in privinta herpesului cu rezultatul analizelor de mai sus. Sau poate fi altceva nu o reactie de contact de la tampoane?
0
26-10-2006, ora 00:00
beautiful_angel_
Nu este medic/terapeut
beautiful_angel_
ai reactii de contact cu tampoanele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Iritație în zona genitală - cauze și tratament
  •