Iritatie penis
Buna seara!
Sunt un baiat de 17 ani care nu si-a inceput viata sexuala. Ma masturbez in fiecare zi sau aproape in fiecare zi. Azi e a 5-a zi de cand mi-a aparut o iritatie pe capul penisului. Este o pata rosie pe cap si uneori ma mananca, alteori ma doare un pic daca se atinge capul penisului invelit de chiloti iar in primele zile ma ustura. De asemenea mereu e o secretie galbuie si mirositoare prezenta si nu e sperma. Si dupa ce m-am spalat mai era secretia. Ce ar trebui sa fac? Am luat de la farmacie Advantan crema pentru ca am vazut aici pe forum dar nu m-am dat inca. Sa ma dau? Preciez ca din ziua in care a aparut, timp de 3 zile nu m-am masturbat, in a 4-a m-am masturbat si sperma a iesit cu presiune mai mica si era un pic mai galbuie. Dupa asta nu am mai facut nimic. De asemenea, pielea care acopera capul penisului este dureroasa.
Sunt un baiat de 17 ani care nu si-a inceput viata sexuala. Ma masturbez in fiecare zi sau aproape in fiecare zi. Azi e a 5-a zi de cand mi-a aparut o iritatie pe capul penisului. Este o pata rosie pe cap si uneori ma mananca, alteori ma doare un pic daca se atinge capul penisului invelit de chiloti iar in primele zile ma ustura. De asemenea mereu e o secretie galbuie si mirositoare prezenta si nu e sperma. Si dupa ce m-am spalat mai era secretia. Ce ar trebui sa fac? Am luat de la farmacie Advantan crema pentru ca am vazut aici pe forum dar nu m-am dat inca. Sa ma dau? Preciez ca din ziua in care a aparut, timp de 3 zile nu m-am masturbat, in a 4-a m-am masturbat si sperma a iesit cu presiune mai mica si era un pic mai galbuie. Dupa asta nu am mai facut nimic. De asemenea, pielea care acopera capul penisului este dureroasa.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8As dori sa stiu de ce ?
- 11ma ustura penisul cand urinez
- 12rani pe penis... ?!
- 3Iritatie penis
- 0iritatie pe penis
- 9Usturimi si inflamatii pe capul penisului
- 4Piele care se cojeste pe penis
- 4prietenul meu are 25 de ani si era virgin
- 3mi-a aparut o iritatie pe capul penisului
- 1iritatie penis de 2-3 saptamani
- 4Iritatie pe capul penisului si pe preput
- 1iritatie penis -pete rosiatice
- 2Iritatie piele penis
- 2iritatie penis
- 0Bubite albe si iritatie
- 0Iritatii pe capul penisului
- 0Reactie adversa la augumentin?
- 2Iritație și pete rosii pe capul penisului după actul sexual !
- 0Iritatie in zona genitala
- 0Iritatie pe penis
Mai multe informații despre: penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: